• 瀏覽: 2,489
  • 回覆: 153
引用:
原帖由 地獄小小菠菜 於 2021-3-1 05:50 PM 發表

我發洩一下心情,我都唔想家庭破碎。
有冇生小朋友?

熱賣及精選
引用:
原帖由 哪吒仔 於 2021-3-1 05:51 PM 發表

有冇生小朋友?
有小朋友,所以比較忙。

引用:
原帖由 地獄小小菠菜 於 2021-3-1 05:57 PM 發表

有小朋友,所以比較忙。
住緊間樓係奶奶嘅?

引用:
原帖由 哪吒仔 於 2021-3-1 05:59 PM 發表

住緊間樓係奶奶嘅?
我老公同我家婆全部是一個銀包,我從來唔理呢D野。

引用:
原帖由 地獄小小菠菜 於 2021-3-1 06:05 PM 發表

我老公同我家婆全部是一個銀包,我從來唔理呢D野。
咁呻下算啦,冇可能分也不會分。

引用:
原帖由 哪吒仔 於 2021-3-1 06:06 PM 發表

咁呻下算啦,冇可能分也不會分。
因為屋企無人會傾訴,所以先到呢度來傾。

引用:
原帖由 地獄小小菠菜 於 2021-3-1 06:16 PM 發表

因為屋企無人會傾訴,所以先到呢度來傾。
嗯,你係嫁落嚟香港?

佢永遠不會見到我的好,佢見唔到我在家對我老公好,我一唔倒水俾我老公,一唔食水果俾老公,就唔開心。我覺得似罪人咁樣,佢話就晒我地,其實是我地就佢。佢想管理俾佢管,佢中意買菜俾佢買,我老公家用俾佢,我老爺就以為我要奶奶買,樣樣系佢自己話事,我今日只不過唔同佢講清楚D小事,我只系幫我小朋友請左的假,而D興趣班是免費的,唔晒錢,老師話如果上唔到就可以請假。今日好多人都有請假,咁樣就俾佢當做罪人。

引用:
原帖由 哪吒仔 於 2021-3-1 06:17 PM 發表

嗯,你係嫁落嚟香港?
根本在佢面前系個罪人。

引用:
原帖由 地獄小小菠菜 於 2021-3-1 06:23 PM 發表

根本在佢面前系個罪人。
搞歧視?佢對你啲小朋友好唔好?

引用:
原帖由 哪吒仔 於 2021-3-1 06:26 PM 發表

搞歧視?佢對你啲小朋友好唔好?
佢對小朋友好,就系唔容許我錯小小。其實我都唔系犯錯。我日日送小朋友返學煮飯,無自由。還要驚恐佢。

引用:
原帖由 地獄小小菠菜 於 2021-3-1 06:28 PM 發表

佢對小朋友好,就系唔容許我錯小小。其實我都唔系犯錯。我日日送小朋友返學煮飯,無自由。還要驚恐佢。
又唔可以搬出嚟一日要對住佢,或者盡量減少遇到,返到屋企帶小朋友入房做功課。

平時佢唔中意我幫小朋友做功課,我成日偷偷地同佢地一起學,平時驚佢2悶,成日叫老公陪佢地。

引用:
原帖由 地獄小小菠菜 於 2021-3-1 06:33 PM 發表

平時佢唔中意我幫小朋友做功課,我成日偷偷地同佢地一起學,平時驚佢2悶,成日叫老公陪佢地。
咁好人?咁邊個教佢做功課

引用:
原帖由 哪吒仔 於 2021-3-1 06:30 PM 發表

又唔可以搬出嚟一日要對住佢,或者盡量減少遇到,返到屋企帶小朋友入房做功課。
系唔系尊重佢地,佢地唔識尊重人,唔識體諒。唯我獨尊,我好怕,怕老爺鬧我,怕老公鬧我。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]