• 瀏覽: 3,035
  • 回覆: 28
最近交友app識左個女仔,起初覺得好岩傾,好多話題岩傾,之後約出黎見面,見面後繼續keep住傾計,之後都好心急再約佢出去 (都知自己衰),最近佢同我講,對佢造成壓力。而家大家都有互send訊息。但話題之間已經睇得出佢冷淡左。我係咪應該繼續同佢傾計,等關係再好留啲先將來再約佢?怕個關係會越來越差

熱賣及精選
引用:
原帖由 frankie1 於 2021-3-1 01:23 AM 發表

最近交友app識左個女仔,起初覺得好岩傾,好多話題岩傾,之後約出黎見面,見面後繼續keep住傾計,之後都好心急再約佢出去 (都知自己衰),最近佢同我講,對佢造成壓力。而家大家都有互send訊息。但話題之間已經睇得出佢冷淡左。我係咪應該繼續同佢傾計,等關係再好留啲先將來再約佢?怕個關係會越來越差
Bro, 我都係咁既情況,依家都同個女仔都係好似平常fd咁樣keep住吹水,但想再約出來都好難,其實都好想直接問佢對自己仲有冇feel,唔駛咁樣拖下拖下,真係好煩

引用:
原帖由 明日純情的小腸 於 2021-3-1 09:04 AM 發表

Bro, 我都係咁既情況,依家都同個女仔都係好似平常fd咁樣keep住吹水,但想再約出來都好難,其實都好想直接問佢對自己仲有冇feel,唔駛咁樣拖下拖下,真係好煩
真係好苦惱😞

引用:
原帖由 frankie1 於 2021-3-1 02:10 PM 發表

真係好苦惱😞
所以與其估估下,不如試下直接講明你既目的,睇佢點揀。但尼下就真係破釜沉舟啦

引用:
原帖由 明日純情的小腸 於 2021-3-1 02:18 PM 發表

所以與其估估下,不如試下直接講明你既目的,睇佢點揀。但尼下就真係破釜沉舟啦
其實佢講有壓力,約出街都唔想,都知失敗個機會好大。只係我自己唔敢去面對
自己怕到時連傾計機會都無埋。

引用:
原帖由 frankie1 於 2021-3-1 02:32 PM 發表

其實佢講有壓力,約出街都唔想,都知失敗個機會好大。只係我自己唔敢去面對
自己怕到時連傾計機會都無埋。
同我依家一樣,但其實我地唔知個女仔係埋真係好大壓力,定騎牛搵馬,吊住大家,一有機會就消失,我d fd都勸我冇咁傻,俾人當後備選項。

引用:
原帖由 明日純情的小腸 於 2021-3-1 02:38 PM 發表

同我依家一樣,但其實我地唔知個女仔係埋真係好大壓力,定騎牛搵馬,吊住大家,一有機會就消失,我d fd都勸我冇咁傻,俾人當後備選項。
師兄,你都講得好岩。只係自己有啲唔捨得
你喜歡個對象係咩星座?

引用:
原帖由 frankie1 於 2021-3-1 02:46 PM 發表

師兄,你都講得好岩。只係自己有啲唔捨得
你喜歡個對象係咩星座?
金牛座既女仔,忽冷忽熱,好頭痛,師兄你呢?

引用:
原帖由 明日純情的小腸 於 2021-3-1 02:49 PM 發表

金牛座既女仔,忽冷忽熱,好頭痛,師兄你呢?
師兄😱
同你一樣
係咪金牛座女仔都係一樣

引用:
原帖由 frankie1 於 2021-3-1 02:55 PM 發表

師兄😱
同你一樣
係咪金牛座女仔都係一樣
唔係掛,唔會係同一apps識既女仔啊😅我果個姓Ma既,英文名係M開頭,你果個呢?

引用:
原帖由 明日純情的小腸 於 2021-3-1 02:58 PM 發表

唔係掛,唔會係同一apps識既女仔啊😅我果個姓Ma既,英文名係M開頭,你果個呢?
師兄,因為新手覆唔到
要係呢度覆。放心
唔係姓馬🤣

引用:
原帖由 frankie1 於 2021-3-1 03:24 PM 發表

師兄,因為新手覆唔到
要係呢度覆。放心
唔係姓馬🤣
K字頭

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 frankie1 於 2021-3-1 03:24 PM 發表

師兄,因為新手覆唔到
要係呢度覆。放心
唔係姓馬🤣
我都係擔心,因為之前都有類似既經歷,被傷到怕啦,但金牛女有機會真係都係咁難搞,唔熟果時好熱情,熟咗就好似突然間變得好cool,搞到都唔知佢地到底想點,諗住俾多d耐性等下,如果都係冇突破,睇黎我都要死心啦

引用:
原帖由 明日純情的小腸 於 2021-3-1 03:28 PM 發表

我都係擔心,因為之前都有類似既經歷,被傷到怕啦,但金牛女有機會真係都係咁難搞,唔熟果時好熱情,熟咗就好似突然間變得好cool,搞到都唔知佢地到底想點,諗住俾多d耐性等下,如果都係冇突破,睇黎我都要死心啦
Me too.情況完全一樣。師兄,你有無諗過比幾耐時間等?我都諗緊呢個問題,唔可以無止境咁等。

引用:
原帖由 frankie1 於 2021-3-1 06:41 PM 發表

Me too.情況完全一樣。師兄,你有無諗過比幾耐時間等?我都諗緊呢個問題,唔可以無止境咁等。
諗緊等多個月,金牛女既生日介乎4-5月,試下用尼個藉口話幫佢慶祝,如果佢都係拒絕門外,睇怕我機會都好微啦

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]