• 瀏覽: 1,615
  • 回覆: 14
  • 追帖: 1
父母反對嘅拍拖重堅持呀兩個相愛嘅人,因父母嘅反對唔可以喺埋壹齊系唔系太可惜了。

熱賣及精選
而家仲有呢支歌仔唱架咩???

可以理解父母嘅做法,話晒佢(她)們經歷過,睇嘅肯定會比較準。

勤力揾食遍全球
引用:
原帖由 冬寒雀躍的鼓手 於 2021-2-28 08:08 AM 發表

父母反對嘅拍拖重堅持呀兩個相愛嘅人,因父母嘅反對唔可以喺埋壹齊系唔系太可惜了。
依家你兩個有冇分開?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 newday2046 於 2021-2-28 09:26 AM 發表

而家仲有呢支歌仔唱架咩???
應該唔會掛?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 海灣怕大樹 於 2021-3-1 09:38 AM 發表

可以理解父母嘅做法,話晒佢(她)們經歷過,睇嘅肯定會比較準。
佢可以俾意見,但說話唔好強行要拆散。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 冬寒雀躍的鼓手 於 2021-2-28 08:08 AM 發表

那就分開吧 , 難度你想玩 羅密歐與朱麗業 ??
你父母一早看出有 D 野, 唔應該一齊 .好人好姐, 你父母干嗎要柝散你地, 當然佢地睇到一 D野, 但你又唔講出黎 .
沒有父母祝褔的婚姻, 是不會幸福的 !

回覆 引用 TOP

你父母也是經驗之談啊

回覆 引用 TOP

愛情系可以打敗一切,可系也會被現實打敗,加油,試試抗擊命運。

chok過林峰

回覆 引用 TOP

不聽老人言,吃虧在眼前,不信也不行

快乐过好每一天

回覆 引用 TOP

引用:

如果一個結左婚既女仔出左軌!佢父母反對新果個男仔同佢個女一齊!但呢兩個係相愛的!
而家已經9個月!有一日同你講如果我離開你你會點樣

2314 26-03-2014
17:07 沙田
星期三 過關 位置Q
3X4 1 場    1 香港至尊 + 5 溫暖先鋒
2 場    4 幾叻仔 + 12 紅褲仔
8 場    1 如你所願 + 4 贏得 $10

$40.00 $9,011.50

回覆 引用 TOP

被所有人祝福的婚姻是真的幸福阿

回覆 引用 TOP

父母反對應該係有原因嘅,佢哋可能發現咗對方缺點