• 瀏覽: 5,475
  • 回覆: 74
  • 追帖: 2
嗰種感覺過悲傷仲要令人不知所措:喺嗰陣時,妳成個人都到懵跌咗,甚至以為自己系喺發夢——本來點睇都系要結婚嘅兩個人,點會話分開就分開咗呢?

熱賣及精選
引用:
原帖由 冬寒雀躍的鼓手 於 2021-2-27 09:18 AM 發表

嗰種感覺過悲傷仲要令人不知所措:喺嗰陣時,妳成個人都到懵跌咗,甚至以為自己系喺發夢——本來點睇都系要結婚嘅兩個人,點會話分開就分開咗呢?
10年時間確係好長肯定好傷心

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 冬寒雀躍的鼓手 於 2021-2-27 09:18 AM 發表

係,以為是夢,不能相信,希望快點醒來....但原來是事實,剩下自己一個

回覆 引用 TOP

十年時間,愛情已經系親情,愛情嘅邊際效用,大約七年時間,過咗就系親情。

回覆 引用 TOP

就係無感先會散

回覆 引用 TOP

有些會被現實打敗,有些會被家庭打敗

chok過林峰

回覆 引用 TOP

我剛剛都散左............
十年.......婚都求埋仲應誠左...........
只不過係有少少野冇去理解佢同問佢,俾人有機會少少就冇左.............

要錢要面,做事老點;
有事走先,吹水至堅!

支持無線新聞部及亞視新聞部世博期間互相扶持!!!
打倒動手打人世博義工!!!~~~~~~

回覆 引用 TOP

十年..明呀...因為我重經歷緊..
好難放低的...

真係好辛苦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 *嗚咚咚* 於 2021-3-14 10:08 PM 發表

十年..明呀...因為我重經歷緊..
好難放低的...
原來你都仲放唔低

引用:
原帖由 紂王馬 於 2021-3-17 01:05 PM 發表

原來你都仲放唔低
唔係話放就放...
好痛苦...唔知可以點...

引用:
原帖由 *嗚咚咚* 於 2021-3-21 09:28 PM 發表

唔係話放就放...
好痛苦...唔知可以點...
x2
除左返工,每日都唔知點過。。。

會成個人傻左,生活無左重心

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 紂王馬 於 2021-3-21 10:50 PM 發表

x2
除左返工,每日都唔知點過。。。
×3 好難過,每天沒靈魂

回覆 引用 TOP

十年真係好難,我今日都好唔捨得地提出咗,真係好痛又唔想同朋友講,真係唔知點過

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]