• 瀏覽: 17,466
  • 回覆: 113
引用:
原帖由 好掛住您 於 2021-2-26 04:05 PM 發表

嗰日阿爸話手機好慢,又話連唔到WIFI,比部手機叫我幫佢搞搞,咁幫佢 DEL 下相之類,點知睇到佢有CAP低啲召妓資訊,好奇之下入佢個瀏覽器睇睇,發現原來佢所有分頁都係召妓資訊……
有幾個WEHCAT,都係啲包膠……
圖我就CAP晒,仲要SEND返比自己,睇下有乜情況可以用到?定係報串比老母睇睇?
估唔到成五十歲人仲咁好精力……
你都on79

認字特警與狗不得內進
9635 0808
熱賣及精選
到時你未又係招支

私底下同你老豆傾下好D....叫佢唔好亂野埋D病害到媽媽

再唔聽就等家變啦

你阿媽同佢嘅問題
你知得幾多?

tc
引用:
原帖由 好掛住您 於 2021-2-26 04:05 PM 發表

嗰日阿爸話手機好慢,又話連唔到WIFI,比部手機叫我幫佢搞搞,咁幫佢 DEL 下相之類,點知睇到佢有CAP低啲召妓資訊,好奇之下入佢個瀏覽器睇睇,發現原來佢所有分頁都係召妓資訊……
圖我就CAP晒,仲要SEND返比自己,睇下有乜情況可以用到?定係報串比老母睇睇?
十個男人九個滾,當唔知好啦,有時間同你老豆做下心理輔導,頭家就完整D,如果你爆響口就要自己承擔後果

呢個唔得亂揭著,一揭著定會天下大亂

引用:

收埋D圖,有需要時問佢攞D錢洗

樓主你打算跟阿爸定阿媽定係一個搬走,而且分分鐘你阿媽都知,知道唔講出黎都好辛苦咁做可能都係為家庭,識趣同就兩父子一齊去玩3p前後夾擊包差敵人

做住啲相屈你老豆錢

引用:
原帖由 電梯冰凍的高峰 於 2021-2-26 04:45 PM 發表

報串啦!免得你啊媽梅毒上身
又或者家庭散
睇佢揀乜嘢

俾埋報告你參考仲嘈乜嘢?😜😜

窮到冇錢買Leica..........
引用:
原帖由 yat69 於 2021-2-27 03:22 PM 發表

又或者家庭散
睇佢揀乜嘢
丟,散就散,你無睇有單新聞,老豆梅毒上腦仲惹埋老母,最後條鷄蟲自殺死唔去,最後最慘系個仔,要照顧一對病人智障。

可能得到女皇御准

唔好話俾呀媽知,用黎要脅你老豆,等你老豆做你提款機,買車買樓靠老豆

你肯定呢個係你親生呀爸??

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]