• 瀏覽: 14,603
  • 回覆: 127
有親友06年北上娶妻,樣子四正又捱得,而家一家四口住公屋,佢果時又矮又肥仲要失緊業,咁都執到個咁好質素老婆。換咗而家鬼吼佢咩!

熱賣及精選
引用:
原帖由 春天一留言 於 2021-2-26 13:09 發表

有親友06年北上娶妻,樣子四正又捱得,而家一家四口住公屋,佢果時又矮又肥仲要失緊業,咁都執到個咁好質素老婆。換咗而家鬼吼佢咩!
如果15年前, 你北上娶妻, 現在已一家人在香港快樂地生活

引用:
原帖由 andy_2008 於 2021-2-28 03:01 PM 發表

返唔到轉頭😅😅

我有個fd,20年前因為單身一人,所以答應公司調咗去北京返工,北京同事介紹咗個女仔俾佢識,後尾仲結咗婚,約5年後調返香港,班fd見到亞嫂,都一致驚為天人,香港好難搵到咁有氣質美女

緣份

引用:
原帖由 核心會天才 於 2021-2-28 03:16 PM 發表

我有個fd,20年前因為單身一人,所以答應公司調咗去北京返工,北京同事介紹咗個女仔俾佢識,後尾仲結咗婚,約5年後調返香港,班fd見到亞嫂,都一致驚為天人,香港好難搵到咁有氣質美女
20年前大把中港老夫少妻婚姻啦,而家單身港燦先來後悔莫及錯過了果個黃金時間

引用:
原帖由 6吋 於 2021-2-28 03:32 PM 發表

今時今日你要南下揾賓賓
黑媽媽啱你🤭🤭

緣份天註定呀,冇得憾咁多咖喇

引用:
原帖由 andy_2008 於 2021-2-28 03:01 PM 發表

能力問題吧
自己冇能力追ji
講真 ,大把朋友係香港搵的都係極好又令

引用:
原帖由 春天一留言 於 2021-2-28 15:44 發表

20年前大把中港老夫少妻婚姻啦,而家單身港燦先來後悔莫及錯過了果個黃金時間
what you can do now

引用:
原帖由 simonlam1987 於 2021-2-28 03:59 PM 發表

能力問題吧
自己冇能力追ji
講真 ,大把朋友係香港搵的都係極好又令
唔好車大炮😘

引用:
原帖由 andy_2008 於 2021-2-28 04:03 PM 發表

what you can do now
see av and fight plane🥰🥰

引用:
原帖由 春天一留言 於 2021-2-28 03:44 PM 發表

我個fd當年去北京工作時,只係2x歲,所以並不是老夫少妻,佢老婆應該細佢<約5年

引用:
原帖由 春天一留言 於 2021-2-28 03:46 PM 發表

黑媽媽啱你🤭🤭
越南好啲, 文化同我哋相近, 易少少相處嘛。

呢個係每一個香港人都應該要思考o既問題:

香港可以冇壹傳媒;
定係可以冇TVB?

(改編自電影"寒戰"對白)
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]