• 瀏覽: 57,940
  • 回覆: 445
  • 追帖: 9
第1次出帖 我真系想問問大家意見的 上個月同未婚妻因為結婚既事鬧交 我地冷戰左 呢次我冇主動求和好 因為我真系好嬲

有晚收左工 我上左個女同事屋企傾下計 其實我同佢係有D感覺 但基於大家都有另一半所以只係有一齊食下飯 冇進一步 我地個晚0飲左好多酒 最後真係做左 第二朝分路返工 做完之後我地都冇再做D咩 好似我地之間既一個秘密咁

事後我未婚妻搵返我 同我道歉 但而加我反而好後悔 我覺得自己好衰 我應唔應該坦白? 我而加個心有條刺 我知如果我同佢唔講 佢呢世都唔會知 但係我真係好內疚

我講既都真係事實 我真係想要一D中肯回應 我唔想冇左呢段婚姻 我應該點做 我而加已經對個個女同事完全冇晒非份之想 冇晒Feel 因為我唔想冇左老婆

熱賣及精選
引用:
原帖由 卡卡介苗 於 2021-2-26 12:04 PM 發表

第1次出帖 我真系想問問大家意見的 上個月同未婚妻因為結婚既事鬧交 我地冷戰左 呢次我冇主動求和好 因為我真系好嬲

有晚收左工 我上左個女同事屋企傾下計 其實我同佢係有D感覺 但基於大家都有另一半所以只係有一齊食下飯 冇進一步 我地個晚0飲左好多酒 最後真係做左 第二朝分路返工 做完之後我地都冇再做D咩 好似我地之間既一個秘密咁

事後我未婚妻搵返我 同我道歉 但而加我反而好後悔 我覺 ...
你仲要對個女同事有感覺,你放過你未婚妻啦,你精神同肉體都出咗軌,已經係一個壞咗既人!

P.S. 你同未婚妻結婚只係害咗佢,你出得一次軌就有第二次,唔好搵藉口

引用:
原帖由 卡卡介苗 於 2021-2-26 12:04 PM 發表

事後我未婚妻搵返我 同我道歉 但而加我反而好後悔 我覺 ...
唔想冇左呢段婚姻,就要老實同佢講,仲要詳細描述晒做既過程,條女既反應係點

唔想俾佢知咪唔好講囉...過左去就過左去...對你老婆好D唔好再同你女同事出事啦

引用:
原帖由 屙屎唔該壓水花 於 2021-2-26 12:08 PM 發表

你仲要對個女同事有感覺,你放過你未婚妻啦,你精神同肉體都出咗軌,已經係一個壞咗既人!

P.S. 你同未婚妻結婚只係害咗佢,你出得一次軌就有第二次,唔好搵藉口
我而加已經冇了 我知自己係有D唔定性

過目即忘,當無發生過

引用:
原帖由 持久男 於 2021-2-26 12:12 PM 發表

唔想俾佢知咪唔好講囉...過左去就過左去...對你老婆好D唔好再同你女同事出事啦
內疚感作祟

引用:
原帖由 卡卡介苗 於 2021-2-26 12:21 發表

內疚感作祟
所以咪叫你對你老婆好D囉...唔記得左佢,唔記得左佢,唔記得左佢....重要既野講三次

回覆 引用 TOP

引用:

講咗先係一種解脫嚟㗎!

你一日唔講,內疚感每日都會跟住你左右,過多排,到你哋真係結咗婚,你發開口夢或者最終比佢知道咗…

你覺得對佢嘅傷害深啲,定係未經前深啲吖!?

“我真係唔想無咗個老婆”

你已經自私完一次,唔係仲要再自私呀化~~~~~~~?

回覆 引用 TOP

唔想冇老婆就不要講, 一係唔呃一呃要呃一世

多多指教!
白木の期權手札
做人要負責任。

咪撚玩拉,男人吊系會後悔,第一次聽

其實你老婆都有⋯⋯

引用:
原帖由 卡卡介苗 於 2021-2-26 12:21 PM 發表

內疚感作祟
食多幾次就會習慣

正常人睇正常野
黃絲就睇蘋果
傻X就睇現場+假分網
梗係講啦!你應承佢,下次唔再揾呢條女,但會揾其他

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]