• 瀏覽: 35,089
  • 回覆: 170
  • 追帖: 4
我有個大學女同學 佢性格鬼鬼地 以前識佢佢已經好中意講佢D性事 會講佢同男友床上點玩 又同其他男人 1 night stand  佢平時點樣幫自己解決自己需要之類 以前讀書覺得大家仲細都OK 覺得幾好笑 雖然我自己唔係咁開放 但朋友有唔同種類明白

之不過到而家都出左黎做野幾年 每次見返佢同以前都係一樣 成日講呢D野 同埋仲係好沉迷 我就覺得有D Over 出左黎做野唔係應該成熟D架咩

Taylor Taylor Taylor Swift...
Tailor Tailor Tailor Made...
熱賣及精選
引用:
原帖由 Taylor_sweet 於 2021-2-26 10:03 AM 發表

我有個大學女同學 佢性格鬼鬼地 以前識佢佢已經好中意講佢D性事 會講佢同男友床上點玩 又同其他男人 1 night stand  佢平時點樣幫自己解決自己需要之類 以前讀書覺得大家仲細都OK 覺得幾好笑 雖然我自己唔係咁開放 但朋友有唔同種類明白

之不過到而家都出左黎做野幾年 每次見返佢同以前都係一樣 成日講呢D野 同埋仲係好沉迷 我就覺得有D Over 出左黎做野唔係應該成熟D架咩 :s ...
你呢個朋友介紹我識最好

引用:
原帖由 seiko1 於 2021-2-26 10:06 AM 發表

你呢個朋友介紹我識最好
佢份人好主動 你只要去玩開 要識倒不是難事

我等左 佢好耐啦!
有人鍾意車 有人鍾意DOG 有人鍾意運動
有人鍾意BALL鞋  佢鐘意性 有什麼問題?

引用:
原帖由 lowb233082111 於 2021-2-26 10:18 AM 發表

我等左 佢好耐啦!
有人鍾意車 有人鍾意DOG 有人鍾意運動
有人鍾意BALL鞋  佢鐘意性 有什麼問題?
鍾意唔係問題 但日提夜提好怪

引用:
原帖由 Taylor_sweet 於 2021-2-26 10:03 AM 發表

之不過到而家都出左黎做野幾年 每次見返佢同以前都係一樣 成日講呢D野 同埋仲係好沉迷 我就覺得有D Over 出左黎做野唔係應該成熟D架咩 :s ...
係你保守姐

引用:
原帖由 Taylor_sweet 於 2021-2-26 10:29 AM 發表

鍾意唔係問題 但日提夜提好怪
會唔會 係想食你?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ttggyyhhnn 於 2021-2-26 10:36 AM 發表

係你保守姐
佢無時無刻都講性 我先會咁講 其實你將性換成其他野 一個人成日日提夜提你都會覺得好奇怪

佢咁沉迷, 冇理由放過你喎!

笑死
請把聯繫方式發畀我

回覆 引用 TOP

無野好講講呢d有乜出奇、講下野係你在意啫

回覆 引用 TOP

佢唔多唔少係見你鍾意聽至講、應該係你成日沉迷就真

回覆 引用 TOP

話題不合又真係好難相處, 
有同學畢業後次次吃飯都只說股票, 我都覺得好煩

零分,再作過

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tearstream 於 2021-2-26 10:51 AM 發表

話題不合又真係好難相處, 
有同學畢業後次次吃飯都只說股票, 我都覺得好煩
講其實都唔係問題 奇就奇在佢好似人生得返性咁

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]