• 瀏覽: 3,095
  • 回覆: 46
18~30歲黃金年紀,無論想要女人定錢定事業,出1分力10分回報,上左年紀出10分力都未必有一分回報

好似我咁,18~27歲好積極媾女,執正自己個樣,鍛練口才,網上識人,apps識人,成日港九新界離島四圍巡邏,重點巡 便利店 快餐店 圖書館 體育館 公園 ,不斷同陌生女士搭訕,對方反應一係聾啞兼盲人,完全冇反應,唔睬我。一係笑笑口,唔回應我。一係行開;一係入女廁避我;一係衝出馬路截的士

到左今時今日,基本收左山,已經冇心媾女,去到某個年紀好難有突破,不求進步,只求不退步

25歲係分水嶺好多野25歲之前有就有,25歲之前冇就冇

25歲都仲窮,仲未拍過拖,將來好大機會都係窮,都係冇女。25歲之前有錢有女,25歲之後keep住都係有錢有女。25歲前有個富爸爸,自己座底都係中產,好少機會跌落基層

熱賣及精選
引用:
原帖由 我正在說謊 於 2021-2-25 11:06 PM 發表

18~30歲黃金年紀,無論想要女人定錢定事業,出1分力10分回報,上左年紀出10分力都未必有一分回報

好似我咁,18~27歲好積極媾女,執正自己個樣,鍛練口才,網上識人,apps識人,成日港九新界離島四圍巡邏,重點巡 便利店 快餐店 圖書館 體育館 公園 ,不斷同陌生女士搭訕,對方反應一係聾啞兼盲人,完全冇反應,唔睬我。一係笑笑口,唔回應我。一係行開;一係入女廁避我;一係衝出馬路截的士

...
22歲先大學畢業,依家讀到25,6歲,你點計數

睇個貼問,以為你講你成功,入到嚟原來係灰色,哈哈哈....我都係大年紀先拍拖...睇開啲啦...不過都唔好放棄!
做男人唔洗做到咁狗公咁嘅...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 82082171 於 2021-2-25 11:14 PM 發表

22歲先大學畢業,依家讀到25,6歲,你點計數
基本上一出世已經註定左,自己爸爸係富爸爸定窮爸爸,住港島區大型屋苑,私樓,有24小時保安,有會所,有lift直達地底停車場,定係住公屋,唐樓劏房

所以唔使25歲,一出世已經知

講乜都係假,有車,有樓,有錢,80歲都溝到女。

情似朝露轉瞬逝,
夕陽西下淚滴凝。
嘗盡千苦與萬痛,
此後天涯各西東。
引用:
原帖由 dc31 於 2021-2-25 11:35 PM 發表

講乜都係假,有車,有樓,有錢,80歲都溝到女。
媾女後生易媾d,上左年紀真係要靠錢,援交伴遊1K~3K/hr

本身女仔就少,有麻就得一粒女,都寧願嫁外國去,又麻個女自閉關。

引用:
原帖由 大聚焦 於 2021-2-25 11:58 PM 發表

本身女仔就少,有麻就得一粒女,都寧願嫁外國去,又麻個女自閉關。
香港居住環境太差太惡劣,外國住獨立屋300平方米起步

有d道理,刻意練習,是時候總會遇到

回覆 引用 TOP

這個也是因人而異的,年齡真的沒有很大關系。關鍵看看自己的心態怎麽樣,只要肯做壹定有回報

引用:
原帖由 我正在說謊 於 2021-2-25 11:59 PM 發表

香港居住環境太差太惡劣,外國住獨立屋300平方米起步
你完全沒有説謊,香港甘上下家庭生個女就周遊列國處處是家。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 半空存在了樓主 於 2021-2-26 12:01 AM 發表

這個也是因人而異的,年齡真的沒有很大關系。關鍵看看自己的心態怎麽樣,只要肯做壹定有回報
後生窮,肯花d心思仲媾到女,上左年紀依然窮就真係冇得救,人又老,錢又冇,老婆未搵到

引用:
原帖由 我正在說謊 於 2021-2-26 12:04 AM 發表

後生窮,肯花d心思仲媾到女,上左年紀依然窮就真係冇得救,人又老,錢又冇,老婆未搵到
大把賓賓或者南亞妹高質素

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 我正在說謊 於 2021-2-25 11:38 PM 發表

媾女後生易媾d,上左年紀真係要靠錢,援交伴遊1K~3K/hr
貪你錢果D, 搵黎都浪費時間...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 我正在說謊 於 2021-2-26 12:04 AM 發表

搞錯了!
大把40以上剩女嫁唔出,你肯要實有架!
她們先慘,有冇錢都嫁唔出,玉石俱焚!

笑死

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右