• 瀏覽: 8,736
  • 回覆: 126
呢個世界既好男人係咪死晒?點解我遇親既男人都咁渣?追你個陣就好花心機,對你勁好,但係個個都係為左上床,上完床就變左另一個人咁,叫人點相信世界有好男人

熱賣及精選
大概你插痛他, 嚇跑他了

笑死
引用:
原帖由 HleeE 於 2021-2-25 04:18 PM 發表

呢個世界既好男人係咪死晒?點解我遇親既男人都咁渣?追你個陣就好花心機,對你勁好,但係個個都係為左上床,上完床就變左另一個人咁,叫人點相信世界有好男人
叫你唔好成日貪人啲錢啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 HleeE 於 2021-2-25 04:18 PM 發表

遇人不淑

回覆 引用 TOP

引用:

呢個世界既好男人係咪死晒?點解我遇親既男人都咁渣?追你個陣就好花心

明知追妳嗰陣已經好花心,妳都仲受媾,就梗係抵屎㗎啦~~

回覆 引用 TOP

女人之所以會經常碰到渣男,係因為佢哋鎖定嘅“目標”,都係同一個範圍嘅男人嚟~

又唔見其他女性會碰到~

咁係因為呢啲女性,佢哋揀選嘅男人,都同妳杯茶唔同呀!!

回覆 引用 TOP

加油吧!你只是未遇到一個好男人。

唔係死曬, 係你遇唔岩姐, 不過你都要小心唔好一個唔覺意被渣男惹到有性病

回覆 引用 TOP

引用:

我米糸巧男人

回覆 引用 TOP

引用:

簡單,唔好俾人追,你去追人,追到你變好女咪得囉。

生有時
死有時
相聚有時
別離有時
安好
勿念

回覆 引用 TOP

引用:

應該話狗公何奇多

回覆 引用 TOP

引用:

你圈子都得這些男人

回覆 引用 TOP

引用:

咁我比你好d,從來都無男人咁對我。
佢哋睇得出我唔玩得,唔會同我上床。

男人個格天生就係好那衰,你死左條心

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]