• 瀏覽: 24,255
  • 回覆: 129
岳母岳父外原本同老婆個阿哥住, 因為佢地要裝修,就呢排岳母岳父搬黎同我地住, 因為有我地客房,平時比朋友上黎訓下,同埋之後打算生仔。

平時我地放工返屋企就輪流煮飯/買外賣, 咁諗住岳母岳父退左休會煮埋我地個份, 點知佢地平時原來係我老婆個阿嫂煮開。依家要我地煮, 又話外賣唔健康, 咁呢2日我煮啦, 岳母又要話我煮得難食。

咁平時都係得我地2公婆, 我就慣著條底褲就出廳, 點知岳母一見到又話佢好尷尬, 我心諗你冇生過仔既咩。

我去完廁所d廁板會放晒落黎, 衛生問題呀嘛。之後岳母話我唔貼心, 應該要拎起返, 得返坐個塊, 可以方便我老婆同佢喎, 但我老婆叫我放低個廁板架。

仲有呀, 岳母最L麻煩就係唔比我地鎖門!!!!話有咩危險可以搵我地, 咁反正佢地係到, 我地都唔會咩咩啦。但問題係佢真係會冇啦啦開我地門, 又唔敲門!!!!! CLS!!!!!!

熱賣及精選
岳父真係忍得

仲系兩個人住喺一起方便。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 羊過 於 2021-2-25 03:44 PM 發表

岳母岳父外原本同老婆個阿哥住, 因為佢地要裝修,就呢排岳母岳父搬黎同我地住, 因為有我地客房,平時比朋友上黎訓下,同埋之後打算生仔。

平時我地放工返屋企就輪流煮飯/買外賣, 咁諗住岳母岳父退左休會煮埋我地個份, 點知佢地平時原來係我老婆個阿嫂煮開。依家要我地煮, 又話外賣唔健康, 咁呢2日我煮啦, 岳母又要話我煮得難食。

咁平時都係得我地2公婆, 我就慣著條底褲就出廳, 點知岳母一見到 ...
"仲有呀, 岳母最L麻煩就係唔比我地鎖門!!!!"

其實佢係想你同老婆咩咩果陣入來參戰。

引用:
原帖由 羊過 於 2021-2-25 03:44 PM 發表

咁平時都係得我地2公婆, 我就慣著條底褲就出廳, 點知岳母一見到 ...
叫唔叫到佢走啊?

回覆 引用 TOP

一於學日本AV屌外母是也!

趕快搬出去住吧

回覆 引用 TOP

母女丼?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Funseeker2015 於 2021-2-25 10:32 PM 發表

外母真係識玩

回覆 引用 TOP

俾錢去住酒店啦
而家好平
萬元有一個月

引用:
原帖由 supersupersam 於 2021-2-26 11:48 AM 發表

俾錢去住酒店啦
而家好平
萬元有一個月
比一皮野2老, 咩問題都冇

寧願貼錢俾佢地住酒店 一齊住好唔方便

回覆 引用 TOP

比酒店錢喇

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 今晚點收科 於 2021-2-25 04:11 PM 發表

岳父真係忍得
岳父咩都冇所謂個D, 比佢食住

引用:
原帖由 Funseeker2015 於 2021-2-25 10:32 PM 發表

咁開心,但我唔想做live av

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]