• 瀏覽: 34,852
  • 回覆: 276
  • 追帖: 4
引用:
原帖由 Blodwen 於 2021-2-25 02:57 PM 發表

琴日波叔提出個咩失業擔保貸款,我老公聽完之後計咗成晚數,今日同我講,雖然未知個詳細係點,但係佢話打算下個月遞信,做住PARTTIME 散工,等政府第二季推出之後,問政府借錢拎八萬去炒孖展……

佢話反正政府錢都唔會還得好辛苦,可以話係無本生利,又聽完唔知邊個講深圳樓市放寬,個市一定會升,借到錢就瞓身落去,隨時還到錢之斜仲可以發達,仲話 ...
八萬蚊係借貸,不是送比你唔使還用下腦啦

你要多謝你的敵人!
他使你更強,更能忍耐
處事更精密,更識得關心別人
更了解自已,更不再犯錯!
熱賣及精選
輸佐可以食軟飯

引用:
原帖由 Blodwen 於 2021-2-25 02:57 PM 發表

琴日波叔提出個咩失業擔保貸款,我老公聽完之後計咗成晚數,今日同我講,雖然未知個詳細係點,但係佢話打算下個月遞信,做住PARTTIME 散工,等政府第二季推出之後,問政府借錢拎八萬去炒孖展……

佢話反正政府錢都唔會還得好辛苦,可以話係無本生利,又聽完唔知邊個講深圳樓市放寬,個市一定會升,借到錢就瞓身落去,隨時還到錢之斜仲可以發達,仲話 ...
建議換夫!

你睇埋呢兩日個巿先, 股災咁呀, 仲炒乜春春...

山是山,水是水。
山非山,水非水。
山只山,水仍水。
俾你8萬贏1倍
得16萬
夠乜?用

咁能大個人連8萬蚊都😱😱😰😰🤔🤔😩😩

引用:

支持你老公 , 好諗頭 !!

八萬蚊 , 借十倍孖展 80萬 , 炒期指一個月唔要多 , 4000 點好了 .
當 15 萬一張大期 ( 大約12 萬 , 每月唔同 ) , 80萬炒 5 張吧 ( 安全 D , 唔好炒咁盡  ) .

4000點 X 5張 X 50點 = 一百萬

即是月薪一百萬 , 炒一年已過千萬 ( 未計複式嬴錢之后炒 10 張 , 15張 ) , 閑閑地執左成千萬, 又可以再買一層樓收租 , 都幾和味, 從此財務自由了 .

你老公利害, 咁都比佢諗到 !!

人與人競爭, 大部份人以為努力就會發達, 這是老細和世俗騙窮吊用的藉口 .
人與人競爭, 比的是認知能力 , 你老公有這種認知 !!! 辭工 , 借政府 8 萬 , 再炒孖展 ,
每一步都是精心部處 , 確是不可多得的人財 !!!

引用:

咁廢??八皮都冇仲學人炒孖展。。

如果係真實,你老公是一個賭徒,炒燶左點算,要以家庭為重

引用:

難得有此想法!
我真的無想過可以這樣做!果然是80後!

好on9

引用:

不要借錢投資

引用:
原帖由 chok豪 於 2021-2-25 04:39 PM 發表

教你老公同波叔講︰

呢個要搵青山agent㗎喇

靈魂是一個意念

萬般皆下品,唯有讀書高
係咪儍咗?

引用:
原帖由 chok豪 於 2021-2-25 04:39 PM 發表

教你老公同波叔講︰

呢位人兄心底應該唔錯 如果係我我會畀多三千蚊佢,叫佢同我做朋友。 我借咗畀人嗰啲,打咗幾年電話都唔聽, 無影無蹤,等我仲心掛掛,覺得佢有一日會還, 一了百了徹徹底底解決唔好咩

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]