• 瀏覽: 36,023
  • 回覆: 276
  • 追帖: 3
叻呀

熱賣及精選
咁大個人8萬蚊都拎唔到出黎

引用:
原帖由 Blodwen 於 2021-2-25 02:57 PM 發表

琴日波叔提出個咩失業擔保貸款,我老公聽完之後計咗成晚數,今日同我講,雖然未知個詳細係點,但係佢話打算下個月遞信,做住PARTTIME 散工,等政府第二季推出之後,問政府借錢拎八萬去炒孖展……

佢話反正政府錢都唔會還得好辛苦,可以話係無本生利,又聽完唔知邊個講深圳樓市放寬,個市一定會升,借到錢就瞓身落去,隨時還到錢之斜仲可以發達,仲話 ...
炒孖展買埋炭穩陣D

引用:
原帖由 Blodwen 於 2021-2-25 02:57 PM 發表

琴日波叔提出個咩失業擔保貸款,我老公聽完之後計咗成晚數,今日同我講,雖然未知個詳細係點,但係佢話打算下個月遞信,做住PARTTIME 散工,等政府第二季推出之後,問政府借錢拎八萬去炒孖展……

佢話反正政府錢都唔會還得好辛苦,可以話係無本生利,又聽完唔知邊個講深圳樓市放寬,個市一定會升,借到錢就瞓身落去,隨時還到錢之斜仲可以發達,仲話 ...
靠你勸掂佢啦~

引用:
原帖由 thunderpig 於 2021-2-25 09:20 PM 發表

為咗一個月人工走去博 🤣🤣
諗啲嘢出嚟都傻更更~

引用:
原帖由 低B強 於 2021-2-25 09:34 PM 發表

8 萬文上深買樓?

云南都未必買到。。。。。。。

深圳羅湖區都6000 -8000 文一呎。
8 萬文買住10 呎先。

你來搞笑的嗎?
所以佢攞嚟炒孖展,搏一開10-100倍咁咪買到囉。

佢咁計,其實係講: 有8皮就可以退休,咁佢老早就應該退咗啦 🤣🤣🤣

引用:

支持,快去借。就算唔炒孖展都借去投資,跟足李X成當年揸住幾萬蚊去修理風扇就一舖發圍,信我,借咗跟手去整風扇,包你做李X成第二

八萬有無力???

叻女.

引用:

但發逹既路往往都係9死一生既,機會係好微

架,仆左街咪怨人啦,嬴左就係一世架

但贏到先講啦,祝好運啦

引用:

其實這計劃只合適短暫沒有工作的人,政府借錢比你週轉,不是這樣去用,這樣想法便會輸錢。

http://edwardchankk.blogspot.com/
咁大個人……八萬都冇……仲想生多個?

離婚吧,止蝕離場

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]