• 瀏覽: 37,332
  • 回覆: 112
  • 追帖: 1
琴晚,我女朋友問可唔可帶埋佢個朋友上嚟,一齊吹下水飲下酒咁……
我以為都係我女朋友同佢朋友兩個人,冇地方去想搵個地方HEA下,咁我又自己一個住,咪話好囉……
點知就出事啦!!!!!
冇幾耐,我女朋友就帶咗佢個女性朋友,同佢個女性朋友嘅男朋友上嚟……手上面仲拎住兩打啤酒,我又唔好意思拒絕佢,咪比佢哋入嚟囉……
點知佢哋一邊睇戲一邊吹水一邊飲酒,玩到好夜,而我今日又要返工,咪叫佢哋慢慢玩唔好太嘈,自己走去瞓先。
今日起身,見到嘅啤酒罐都入晒膠袋綁好晒,都叫有手尾,係有陣怪味,我都冇理,打算刷完牙開窗散散味……點知行唔夠兩步就發現地板有幾條毛巾係度,望落似濕濕地……我行過去聞咗兩下,一陣嘔吐物味……我心諗唔係咁開心下話???
我一邊刷牙一邊WHATSAPP問女朋友,佢話唔好意思,佢女性朋友個男朋友飲大咗嘔到一地都係,但係又搵唔到地拖,所以搵啲毛巾抹咗少少……
一諗起一陣返度去,又要聞嗰陣味,又要抹屋……唉……

熱賣及精選
引用:
原帖由 飯兵兵 於 2021-2-25 12:29 PM 發表

琴晚,我女朋友問可唔可帶埋佢個朋友上嚟,一齊吹下水飲下酒咁……
我以為都係我女朋友同佢朋友兩個人,冇地方去想搵個地方HEA下,咁我又自己一個住,咪話好囉……
點知就出事啦!!!!!
冇幾耐,我女朋友就帶咗佢個女性朋友,同佢個女性朋友嘅男朋友上嚟……手上面仲拎住兩打啤酒,我又唔好意思拒絕佢,咪比佢哋入嚟囉……
點 ...
咁不如搬屋啦

回覆 引用 TOP

叫你女朋友上去幫你執屋啦

諗到陣味就想嘔……

[五] 嚴禁使用過大或不雅成份的簽名或頭像圖片
內容必須合乎上述四項規則之標準,頭像圖片圖檔 File Size 不可大於 250KB , 而簽名圖片圖檔 File Size 的總和不可大於 512KB ,圖片加文字同樣以此標準計算,
違者會交由管理員或超級版主刪除個人簽名檔,警告無效或張貼不雅成份的圖片或文字,會即時禁訪不作通知。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 飯兵兵 於 2021-2-25 12:29 PM 發表

點知就出事啦!!!!!
點 ...
叫佢男友擺低二千蚊清潔費吖嘛~

回覆 引用 TOP

睇圖似係嘔精

引用:

點知就出事啦!!!!!
點 ...
今時今日都不應隨便放外人入屋啦,減少無謂社交接觸啦。

好危險嘅感覺

回覆 引用 TOP

引用:

點知就出事啦!!!!!
點 ...
搭的士嘔 都要收返 三百蚊 清潔費啦, 佢唔係拍拍屁股走人吧? 有冇順便食埋你條女先,起雙飛先?

你女朋友雖然唔知,但你女友個女友無理由唔知,再講上去坐下拿兩打啤酒,離普啦!真係面人地比,假係自己刁

回覆 引用 TOP

3個男人

臨兵鬥者皆陣列在前
          丸attack 🤗

回覆 引用 TOP

你女友太開放了啦,你不適應啊

回覆 引用 TOP

無射到周圍都係算比面

回覆 引用 TOP

醉左之後點

引用:

點知就出事啦!!!!!
點 ...
其實都怪你!
你唔L咁早瞓,一齊玩4人蜈蚣,就唔會有閒情飲酒啦!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]