• 瀏覽: 32,634
  • 回覆: 183
  • 追帖: 4
女朋友的確的確唔係玲瓏浮凸,佢自己成日都冇咩自信,好多疑,成日覺得我嫌佢身材唔好,郁啲就成日拎呢樣野出黎嘈,最興興三句唔埋就:知啦,你嫌我無波啊嗎!你出去搵過個36G架囉!

其實我都慣左佢咁講,我成日同佢講,我根本冇嫌棄過你,我鍾意你個人,如果我真係睇重對胸,我一早就唔會同你一齊,我又唔係呃蝦條~

但係尋晚真係忍唔住,佢又因為啲小事鬧交,又話自己A Cup我點點點,又叫我出去叫雞,我覺得佢咁講野太過份,忍唔住口講左句:好呀我出去叫雞囉,死平板!

之後佢爆喊,而家都冇彩過我。我咁講佢會唔會太衰?

熱賣及精選
家家有本難念嘅經

引用:
原帖由 油站默默的牛牛 於 2021-2-25 11:09 AM 發表

家家有本難念嘅經
但佢日日都黎經 真係難搞

引用:
原帖由 黎明放假一天 於 2021-2-25 11:12 AM 發表

但佢日日都黎經 真係難搞
Acup其實也挺好嘅 著衣好睇

盡顯智慧

臨兵鬥者皆陣列在前
          丸attack 🤗
引用:
原帖由 黎明放假一天 於 2021-2-25 10:59 AM 發表

女朋友的確的確唔係玲瓏浮凸,佢自己成日都冇咩自信,好多疑,成日覺得我嫌佢身材唔好,郁啲就成日拎呢樣野出黎嘈,最興興三句唔埋就:知啦,你嫌我無波啊嗎!你出去搵過個36G架囉!

其實我都慣左佢咁講,我成日同佢講,我根本冇嫌棄過你,我鍾意你個人,如果我真係睇重對胸,我一早就唔會同你一齊,我又唔係呃蝦條~

但係尋晚真係忍唔住,佢又因為啲小事鬧交,又話自己A Cup我點點點,又叫我出去叫雞,我覺 ...
過左火了,第一句,我出去叫雞,冇問題,反正都係晦氣說話,第二句,死平板,人身攻擊咁濟。慢慢哄吧,如果你想既話

引用:
原帖由 michealp 於 2021-2-25 11:37 AM 發表

過左火了,第一句,我出去叫雞,冇問題,反正都係晦氣說話,第二句,死平板,人身攻擊咁濟。慢慢哄吧,如果你想既話
我個下忍唔到 佢成日老屈我

你女朋友平胸有喉核有鬍鬚仲有條JJ又點可以同真正女人比較喎,死基佬

引用:
原帖由 黎明放假一天 於 2021-2-25 11:41 AM 發表

我個下忍唔到 佢成日老屈我
明既,一次又係咁,兩次又係咁,食死貓食到飽係會有點反彈,冇奈而定要執手尾

回覆 引用 TOP

佢一路做既野都係等你爆呢句,然後由而家開始直到永遠都會話:都話你嫌棄我架啦⋯⋯

問你怕未

呢d叫自我實現,佢覺得你嫌佢平,所以一直以來都等緊你親口講今次終於迫到你

同佢講你地係命中註定一齊,細J同A cup係絕配

引用:
原帖由 一日一小步 於 2021-2-25 11:54 AM 發表

佢一路做既野都係等你爆呢句,然後由而家開始直到永遠都會話:都話你嫌棄我架啦⋯⋯

問你怕未

呢d叫自我實現,佢覺得你嫌佢平,所以一直以來都等緊你親口講今次終於迫到你
我發覺而家社會都多左好多呢啲人

引用:
原帖由 LaLaChow39 於 2021-2-25 11:41 AM 發表

你女朋友平胸有喉核有鬍鬚仲有條JJ又點可以同真正女人比較喎,死基佬
成日都覺得人地係基佬 你個腦究竟裝住幾多同性戀既野 ? 唔係日諗夜諗點會FF到呢D情節?

引用:
原帖由 一日一小步 於 2021-2-25 11:54 AM 發表

問你怕未

我有啲同意你既睇法 佢係好想引我講佢胸細黎達到佢自己認為我嫌棄佢既目的 真心唔明咩心態

引用:
原帖由 印度凸警 於 2021-2-25 11:56 AM 發表

同佢講你地係命中註定一齊,細J同A cup係絕配
兩回事

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]