• 瀏覽: 22,934
  • 回覆: 99
  • 追帖: 1
老公準備沖涼除褲後(褲掉洗衣機)我見到佢弟弟有一塊紙巾碎,佢話係公司上廁所時拎紙巾坐,所以黏住。😴😴請容許我一萬個問號真的嗎?我智商已經唔夠用了,懷疑太累了。

熱賣及精選
信佢啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 我老公係雞蟲 於 2021-2-25 02:31 AM 發表

老公準備沖涼除褲後(褲掉洗衣機)我見到佢弟弟有一塊紙巾碎,佢話係公司上廁所時拎紙巾坐,所以黏住。😴😴請容許我一萬個問號真的嗎?我智商已經唔夠用了,懷疑太累了。
不要問,祇要信。

回覆 引用 TOP

想離婚?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 我老公係雞蟲 於 2021-2-25 02:31 AM 發表

樓主,你個名都叫“我老公係雞蟲”,咁你預咗啦

又唔問.............只需嘿一聲

不要PM我
直接問做咩爽完咁唔小心呀
睇佢咩反應

回覆 引用 TOP

係呀,我C眼都有同一張紙巾碎

即叫佢交功課

引用:

根本冇可能! 通常喺完事後攞紙巾抹抹嗰陣時黐到嘅紙碎.....

食完雞當然會沖涼,沖完涼點會有紙碎,隨非佢係打飛機而唔係叫雞。

下次你見到,叫停佢唔好沖涼,含一含試吓係咪原味道。

回覆 引用 TOP

引用:

出完野又無涼沖 梗用紙巾抹拉

引用:
原帖由 BOC74 於 2021-2-25 07:57 AM 發表

係呀,我C眼都有同一張紙巾碎
🌼🌼🌼🌼🌼🌼

回覆 引用 TOP

引用:

隨你揸主意信就信~

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]