• 瀏覽: 1,317
  • 回覆: 18
  • 追帖: 1
曾幾何時都有諗過點解D男人成日都話女人喺"港女",點解成日批D女人周圍收兵/ 派帽?

試問有咩女人喺熱戀階段出軌呢?都幾肯定喺因為D男人後來卦住打機/忙其他野,女人一得閒會做咩呢?唔喺搵姊妹就喺周圍搵下自己嘅魅力啦!!

但當有一日發現,原來外面嘅世界俾一段穩定嘅關係更吸引/ 收到更多關懷時,自然會受外來吸引(人類自然反應),唔好咩都怪女人周圍派帽!!!😏

女人會有派帽一日好肯定喺因為段關係已經凍過水,男人被打機/社交纏到無留意女人嘅動向。被帽1D 都唔出奇,好正常!!😏

唔應該只怪女人!!😒

熱賣及精選
引用:
原帖由 blah0blah 於 2021-2-25 01:59 AM 發表

曾幾何時都有諗過點解D男人成日都話女人喺"港女",點解成日批D女人周圍收兵/ 派帽?

試問有咩女人喺熱戀階段出軌呢?都幾肯定喺因為D男人後來卦住打機/忙其他野,女人一得閒會做咩呢?唔喺搵姊妹就喺周圍搵下自己嘅魅力啦!!

但當有一日發現,原來外面嘅世界俾一段穩定嘅關係更吸引/ 收到更多關懷時,自然會受外來吸引(人類自然反應),唔好咩都怪女人周圍派帽!!!😏

女人會有派帽一日好肯定喺因為段關係已 ...
點解唔正式分手,之後才識其他男士。
派帽不是侮辱男人,其實係侮辱緊女人自己水性楊花。

x臭果陣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Cullinan. 於 2021-2-25 06:22 AM 發表

現在男女平等,男人可以偷食,點解女人唔可以派帽?

偷拉, 呢區好似有個叫 3think, 提供全套免費服務, 雙飛又得啫, 搵佢拉
@3think 

笑死

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 blah0blah 於 2021-2-25 01:59 AM 發表

女人會有派帽一日好肯定喺因為段關係已 ...
臭雞就臭雞懶係大道理咁!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 天涯地角 於 2021-2-25 08:45 AM 發表

連呢樣都要爭取男女平等, 
你係得既😂

笑死

回覆 引用 TOP

做臭雞咁多道理講

失戀后,孩子三四歲時都是空窗期。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Cullinan. 於 2021-2-25 06:22 AM 發表

無錯,睇你個答法,我相信你係女人

回覆 引用 TOP

唔應該只怪女人!!

回覆 引用 TOP

一睇冇咩讀過書...D思想傻L到..

回覆 引用 TOP

引用:

正確

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 天涯地角 於 2021-2-25 08:45 AM 發表

可以
只係同樣係垃圾男女

回覆 引用 TOP

討論可以理性D,唔使惡言惡語嘅,可以平靜D表達意見嘅,畢竟大家都喺人類,唔需要因為對方諗法/ 睇法存有差異而出言侮辱/ 人身攻擊嘅,再者,法律上的而且確無違法。

派帽唔喺只有男人先擁有嘅權利。

呢個Topic主要喺要提醒一下有伴侶嘅人,幾忙都好,唔好太唔留意1D嘢,疏忽咗伴侶嘅感受/ 需要而結果就被帽🙄

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]