• 瀏覽: 1,066
  • 回覆: 22
年30晚女友叫我去佢家食團年飯順便見家長, 去到都到正常野...有買禮物...

跟住年初一再去多次拜年又係食飯, 唔知買乜, 女友話是旦斬料加餸
算啦...

但之後無聽過女友話佢父母有再叫我去食飯, 感覺佢父母好似唔係好鍾意我, 
係我想太多..定咩好呢? 哈哈哈.....

小孩子, 真係小孩子, 重細咩? 你幾多歲呀? 想玩咪即管玩落去囉, 呵呵
金句: 我說係就係, 唔洗證據, 尼度唔係法庭, 唔洗證據, 我對眼就係證據
熱賣及精選
引用:
原帖由 cosmo 於 2021-2-24 09:11 PM 發表

年30晚女友叫我去佢家食團年飯順便見家長, 去到都到正常野...有買禮物...

跟住年初一再去多次拜年又係食飯, 唔知買乜, 女友話是旦斬料加餸
算啦...

但之後無聽過女友話佢父母有再叫我去食飯, 感覺佢父母好似唔係好鍾意我, 
日日比你上去食飯,你咪月中節省唔少!?

做人咪能咁度縮啦~~

引用:
原帖由 cosmo 於 2021-2-24 09:11 PM 發表

算啦...

晚晚嗌佢倆老上去你度食飯……

回覆 引用 TOP

引用:

算啦...

世伯伯母個仔扮女仔唔係好耐,你要俾d時間佢地適應一下,點解個仔要帶個男朋友返去。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2021-2-24 09:13 PM 發表

日日比你上去食飯,你咪月中節省唔少!?

做人咪能咁度縮啦~~
可能打算做啃老族…

可能我有d期望, 但感覺兩老唔係太熱情. 女友問我係咪有唔開心...我話都無乜既, 不過, 我都算唔錯呀, 諗住應該都ok...
我女友話, 佢媽講, 佢鍾意就可以啦....聽落去, 好似唔係太鍾意我, 但個女鍾意都無法, 唯有俾我地繼續....
係咪我諗多左...

小孩子, 真係小孩子, 重細咩? 你幾多歲呀? 想玩咪即管玩落去囉, 呵呵
金句: 我說係就係, 唔洗證據, 尼度唔係法庭, 唔洗證據, 我對眼就係證據

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 沙灘青蛙 於 2021-2-24 10:10 PM 發表

可能打算做啃老族…
聽佢乳器…

可能想佢老母都鍾意埋佢喎~~

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2021-2-24 10:41 PM 發表

聽佢乳器…

可能想佢老母都鍾意埋佢喎~~
食完餐飯,改變目標…

引用:
原帖由 沙灘青蛙 於 2021-2-24 10:56 PM 發表

食完餐飯,改變目標…
可能佢自知呢期風重呀…

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2021-2-24 11:17 PM 發表

可能佢自知呢期風重呀…
馬區一馬區,重振紅瘋……

引用:
原帖由 沙灘青蛙 於 2021-2-24 11:31 PM 發表

馬區一馬區,重振紅瘋……
嘆一嘆,廂瘋即散……

回覆 引用 TOP

年初一拜年,禮物都無份,抵你啦!

情似朝露轉瞬逝,
夕陽西下淚滴凝。
嘗盡千苦與萬痛,
此後天涯各西東。
引用:

算啦...

理撚得佢老母,騙走佢女就係啦,香港地,一個平民,餐搵餐食餐餐清,想要咩?命就一條。你條女叫得你加料更寒酸,就知道個心係你度啦,好好對佢就係啦。

引用:
原帖由 dc31 於 2021-2-25 12:43 AM 發表

年初一拜年,禮物都無份,抵你啦!
年三十果晚買左元貝, 螺片, 鮑魚, 冬菰, 都幾百蚊的...

咁年初一就諗過, 又要買咁多野?....所以是旦斬料算咁者....

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 風水大獅 於 2021-2-25 12:51 AM 發表

理撚得佢老母,騙走佢女就係啦,香港地,一個平民,餐搵餐食餐餐清,想要咩?命就一條。你條女叫得你加料更寒酸,就知道個心係你度啦,好好對佢就係啦。
唔該師兄.

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]