• 瀏覽: 32,809
  • 回覆: 327
  • 追帖: 1
我哋大學拍拖到E家一路都感情好好, 收入搵定, 認定大家架喇都. 佢爸爸講到明想借錢俾我哋買樓結婚, 但我女友唔制, 堅持果D係佢爸爸嘅棺材本, 因為呢件事嘈左好多次

老實講我好心郁, 呢D時勢靠我哋自己幾時先買到樓…仲要我哋都港島返工, 唔借唔通真係搬到大西北?? 點解女友咁自私完全唔諗我

熱賣及精選
引用:
原帖由 美人快車 於 2021-2-24 07:52 PM 發表

我哋大學拍拖到E家一路都感情好好, 收入搵定, 認定大家架喇都. 佢爸爸講到明想借錢俾我哋買樓結婚, 但我女友唔制, 堅持果D係佢爸爸嘅棺材本, 因為呢件事嘈左好多次

老實講我好心郁, 呢D時勢靠我哋自己幾時先買到樓…仲要我哋都港島返工, 唔借唔通真係搬到大西北?? 點解女友咁自私完全唔諗我
你喉住佢老豆嘅手期,你就唔自私嘅~

引用:
原帖由 美人快車 於 2021-2-24 07:52 PM 發表

佢喉住老豆D遺產唔想分俾你!

回覆 引用 TOP

好多成功人士,都因為有一個好外父而不是好父親

引用:
原帖由 另一個天堂 於 2021-2-24 08:52 PM 發表

好多成功人士,都因為有一個好外父而不是好父親
所以點解D外母
成日教自己D女
要講金唔好講心!
搵個有錢女婿自己有著數
親生女搵個冇錢嘅
就可能會分走自己老公嘅錢!

引用:

你都幾仆街!🤭

苦肉計,這樣岳父會覺得個女好關心自己,若日後百年歸老
會將所有遺產分比這個孝順女,同時連住緊間屋都分比個女。

回覆 引用 TOP

有個好岳父

Corian加工厂
你都係冇L用先咁講😌

回覆 引用 TOP

引用:

真係孝順女識咗你個仆街就慘

回覆 引用 TOP

咁大差距,食軟飯又唔到你出聲,仲講到好委屈咁,分手算啦!

今時今日,乜都係二手,樓又係二手,車又係二手,手錶又係二手,手機又係二手,手袋又係二手,女朋友又係二手,老婆又係二手.....

回覆 引用 TOP

樓主想被人吊到仆街, 無計

樓主閃左嘞

回覆 引用 TOP

引用:

你女朋友知親知愛,你呢啲廢柴諗埋人哋老逗着數乞人憎呀,點解唔可以大西北都捱下?佢都肯跟你去你仲想點?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]