• 瀏覽: 15,270
  • 回覆: 139
老豆同阿媽離咗婚之後,我就一直同老豆一齊住,佢幾年前識咗個女朋友,間唔中都會過嚟訓,舊年開始就直接同老豆同居。

本身我都覺得冇咩野,有人照顧老豆都好,點知原來佢哋已經偷偷地結咗婚一個月,唔俾我知!

我係無意間見到張結婚證書先知,我真係接受唔到,點解再婚咁大件事都唔同我講,係咪諗住一直瞞住我,姐係我唔知就唔同我講?本身一直同老豆關係好好,但呢件事真係令到我好傷心,連個女都要瞞住,我嬲到返咗公公婆婆屋企住,呢排我都唔知點面對佢哋2個。

佢一直whatsapp我,都有打電話俾我,但我真係唔知點做,阿媽早幾年都再婚咗,但佢有同我講,而我都用咗一段時間先接受到,依家老豆又再婚,佢有個新屋企,我覺得自己好似唔再係呢個屋企既一份子......

#137有最新update

熱賣及精選
引用:
原帖由 先生有無邊度痕 於 2021-2-24 12:42 發表

老豆同阿媽離咗婚之後,我就一直同老豆一齊住,佢幾年前識咗個女朋友,間唔中都會過嚟訓,舊年開始就直接同老豆同居。

本身我都覺得冇咩野,有人照顧老豆都好,點知原來佢哋已經偷偷地結咗婚一個月,唔俾我知!

我係無意間見到張結婚證書先知,我真係接受唔到,點解再婚咁大件事都唔同我講,係咪諗住一直瞞住我,姐係我唔知就唔同我講?本身一直同老豆關係好好,但呢件事真係令到我好傷心,連個女都要瞞住,我嬲到返 ...
點解唔聽佢電話? 咁你有冇睇whatsapp?

引用:
原帖由 先生有無邊度痕 於 2021-2-24 12:42 PM 發表

我係無意間見到張結婚證書先知,我真係接受唔到,點解再婚咁大件事都唔同我講,係咪諗住一直瞞住我,姐係我唔知就唔同我講?本身一直同老豆關係好好,但呢件事真係令到我好傷心,連個女都要瞞住,我嬲到返 ...
心情唔好?住緊嘅樓係咪老竇名?

引用:
原帖由 茄汁豉乜味豆 於 2021-2-24 01:24 PM 發表

點解唔聽佢電話? 咁你有冇睇whatsapp?
因為我都唔知講咩好,佢有同我解釋話佢只係想低調啲,又話驚我唔開心,因為阿媽再婚嗰時我都失落咗一段時間

引用:
原帖由 哪吒仔 於 2021-2-24 01:52 PM 發表

心情唔好?住緊嘅樓係咪老竇名?
唔多好

引用:
原帖由 先生有無邊度痕 於 2021-2-24 03:09 PM 發表

唔多好
層樓係你老竇個名?

引用:
原帖由 哪吒仔 於 2021-2-24 03:13 PM 發表

層樓係你老竇個名?
寫咗阿嫲個名,不過呢個唔係重點

你應該要為佢祝福先岩

引用:
原帖由 先生有無邊度痕 於 2021-2-24 03:30 PM 發表

寫咗阿嫲個名,不過呢個唔係重點
如果寫咗佢個名,佢註冊結婚佢老婆好似有一半喎?

引用:
原帖由 哪吒仔 於 2021-2-24 03:32 PM 發表

如果寫咗佢個名,佢註冊結婚佢老婆好似有一半喎?
本身係佢名,但佢早幾年轉咗俾阿嫲,所以層樓先冇寫佢名

引用:
原帖由 先生有無邊度痕 於 2021-2-24 03:35 PM 發表

本身係佢名,但佢早幾年轉咗俾阿嫲,所以層樓先冇寫佢名
轉咗你阿嫲個名都好啲,希望佢唔會做低遺囑俾晒你老竇啦。

妳係咪做乜野都會同個老豆交代? 例如尋晚比條仔中出左咁?

生左個細佬后,層樓都冇

引用:
原帖由 max3306kin 於 2021-2-24 03:51 PM 發表

妳係咪做乜野都會同個老豆交代? 例如尋晚比條仔中出左咁?
結婚係比人中出係兩回事??

見post都feel到樓主好sad

引用:
原帖由 先生有無邊度痕 於 2021-2-24 12:42 PM 發表

你最後都改變唔到個事實㗎啦
乖乖哋睇吓點接受現實啦

提示:支持鍵盤翻頁左 右