• 瀏覽: 28,959
  • 回覆: 147
  • 追帖: 2
啱啱聽緊 youtube 直播財政預算案,老母 send 個 wahtsapp 比我,我就知唔方有乜好嘢
佢叫我如果派咗電子消費卷比一半佢,我咪問佢電子消費卷點比一半呀?
佢過咗幾分鐘之後,send 一堆嘢比我,叫我出咗之後幫佢買,樣樣都 2000 幾 3000 蚊
但係嗰啲嘢又唔係乜屋企用嘅嘢,全部都係佢自己嘅嘢……
點解政府派錢應急都唔可以比我自己應下急……我已經冇工返……個個月都有比家用……就嚟食飯都有問題啦……

[五] 嚴禁使用過大或不雅成份的簽名或頭像圖片
內容必須合乎上述四項規則之標準,頭像圖片圖檔 File Size 不可大於 250KB , 而簽名圖片圖檔 File Size 的總和不可大於 512KB ,圖片加文字同樣以此標準計算,
違者會交由管理員或超級版主刪除個人簽名檔,警告無效或張貼不雅成份的圖片或文字,會即時禁訪不作通知。
熱賣及精選
引用:
原帖由 Enner 於 2021-2-24 12:29 PM 發表

啱啱聽緊 youtube 直播財政預算案,老母 send 個 wahtsapp 比我,我就知唔方有乜好嘢
佢叫我如果派咗電子消費卷比一半佢,我咪問佢電子消費卷點比一半呀?
佢過咗幾分鐘之後,send 一堆嘢比我,叫我出咗之後幫佢買,樣樣都 2000 幾 3000 蚊
點解政府派錢應急都唔可以比我自己應下急… ...
電子消費卷都要一半……你阿媽好癲WO

咁都要比一半……會唔會太貪錢

引用:
原帖由 Enner 於 2021-2-24 12:29 PM 發表

點解政府派錢應急都唔可以比我自己應下急… ...
有咁嘅阿媽㗎?

引用:
原帖由 爆爆糖 於 2021-2-24 12:45 PM 發表

電子消費卷都要一半……你阿媽好癲WO
真係癲,係佢諗到點收法原來就係買嘢比佢

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 哪吒仔 於 2021-2-24 01:43 PM 發表

真係癲,係佢諗到點收法原來就係買嘢比佢
我有同事已經諗緊點換現金……

引用:
原帖由 成功不在望 於 2021-2-24 03:22 PM 發表

我有同事已經諗緊點換現金……
換到嘅咩?

5000幾時有得拎都唔知

小7佢

引用:
原帖由 Oilpig 於 2021-2-24 03:32 PM 發表

5000幾時有得拎都唔知
係咯, 都未講details

山是山,水是水。
山非山,水非水。
山只山,水仍水。
未知點拎同幾時有就已經要拎定……

如果指定用微信支付,700會升幾多?

藍精靈, 十分勁, 反黃滅黑真博命
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]