• 瀏覽: 12,846
  • 回覆: 109
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 天邊海角 於 2021-2-25 06:20 AM 發表

佢老婆得16歲
真愛!!!

熱賣及精選
引用:
原帖由 kkkk007 於 2021-2-25 09:09 AM 發表

有呀有個識左都成7,8年既FD
時不時出黎玩
都係講心事朋友黎
有次講起先話結左幾年了
冇擺酒冇盛

我都覺得D人好怪
明明都係喜事
點解要收收埋埋
即刻覺得幾FD都假,
我就當佢真朋友咩都會同佢講
到頭黎人地咩都唔講
而家都少左聯絡
我都有同感,係咪當我朋友呀,結婚都唔同我講聲,有咩唔講得呀⋯⋯⋯

我朋友講過佢老婆唔想佢接觸其他異性,所以唔想個老公同啲朋友來往⋯⋯男也好、女也好。

所以呢幾年就少咗聯絡,心入面都仲係好友,未至於斷絕來往⋯ 只係WhatsApp傾下閒計。

最近⋯⋯就係連結婚都唔同我哋講

引用:
原帖由 kevinlammm 於 25-2-2021 13:05 發表

我可唔可以搵你逗利是啊
小問題,舊歷15前我都🈶紅包🧧在身

引用:
原帖由 石詩仕 於 2021-2-25 01:08 PM 發表

小問題,舊歷15前我都🈶紅包🧧在身
😈我唔客氣了!

引用:
原帖由 kevinlammm 於 2021-2-24 11:25 AM 發表

早幾日去左朋友屋企拜年,傾左有個朋友結左婚,但同太太分開住。而且唔講得俾人知,好低調 佢又唔係大明星,簽左合約要單身,只係普通打工仔,唔係好明點解結婚唔講得俾人知?

都係我地mutal friend 知道講俾我知,都唔係當事人宣布,我地個個friend都猜唔透⋯⋯

大家身邊有無呢種朋友? 咩原因點解唔講得?
怕人羨慕又怕人妒忌。。。。

Not pleased by external gains, not saddened by personnal losses.
身體健康萬事如意

引用:
原帖由 kevinlammm 於 2021-2-25 01:00 PM 發表

又唔開名 唔會知架
係喎

臨兵鬥者皆陣列在前
          丸attack 🤗
引用:
原帖由 kevinlammm 於 2021-2-25 01:02 PM 發表

咁你唔好理我
你妒忌

引用:
原帖由 kevinlammm 於 2021-2-25 01:04 PM 發表

你呢個同事仲低調過我個朋友⋯⋯
係!大家知道果刻超震撼!好彩唔覺有女同事暗戀佢,唔係我估跳樓都似!

你都幾八婆下架wo, 認真講句,關你蛋治咩

引用:
原帖由 Jace初來報到 於 2021-2-25 03:35 PM 發表

你都幾八婆下架wo, 認真講句,關你蛋治咩
正一好事之徒

引用:
原帖由 kevinlammm 於 2021-2-24 11:25 AM 發表

早幾日去左朋友屋企拜年,傾左有個朋友結左婚,但同太太分開住。而且唔講得俾人知,好低調 佢又唔係大明星,簽左合約要單身,只係普通打工仔,唔係好明點解結婚唔講得俾人知?

都係我地mutal friend 知道講俾我知,都唔係當事人宣布,我地個個friend都猜唔透⋯⋯

關你義事

可能佢老婆做過雞

引用:

去台灣結婚擺酒,雖然平過香港,但現在疫情,親人都未必願意兩地各隔離14~21天出席婚禮和婚宴,更何況你這個外人!

最最最重要係,就算冇疫情,都唔係好多人buy呢種婚姻關係!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]