• 瀏覽: 12,862
  • 回覆: 109
  • 追帖: 1
可能佢地唔需要其他人見證佢地愛情 不用聽人意見 少好多煩惱

熱賣及精選
直接問佢囉

收$假結婚, 拿居留證

咁低調都比你開帖講 高調點算?

臨兵鬥者皆陣列在前
          丸attack 🤗
引用:
原帖由 kevinlammm 於 2021-2-24 11:25 AM 發表

早幾日去左朋友屋企拜年,傾左有個朋友結左婚,但同太太分開住。而且唔講得俾人知,好低調 佢又唔係大明星,簽左合約要單身,只係普通打工仔,唔係好明點解結婚唔講得俾人知?

都係我地mutal friend 知道講俾我知,都唔係當事人宣布,我地個個friend都猜唔透⋯⋯

大家身邊有無呢種朋友? 咩原因點解唔講得?
商業聯姻,各玩各!!

唔講咪唔講 呢d私隱黎

引用:
原帖由 kevinlammm 於 2021-2-24 11:25 AM 發表

早幾日去左朋友屋企拜年,傾左有個朋友結左婚,但同太太分開住。而且唔講得俾人知,好低調 佢又唔係大明星,簽左合約要單身,只係普通打工仔,唔係好明點解結婚唔講得俾人知?

都係我地mutal friend 知道講俾我知,都唔係當事人宣布,我地個個friend都猜唔透⋯⋯

過年唔使畀利是,仲有得收

唔比人知結咗婚嘅
總好過擺酒 連唔識嘅同事都要派帖 白事唔來都要追人人情嗰d嘅

關你咩事

我朋友都係咁,和對方有樓住之後先通知朋友之前已經結婚,不過我又唔覺有乜問題,結婚又未同居仲怪。

引用:

關你鬼事咩,咁都擺上討論區講。

引用:

我有個同事有日忽然擺張 bb仔相喺桌面,大家都好奇問係邊個,佢話係佢個仔。十幾年同事,部門幾十人,飯友都十幾個,但冇人知佢有拍拖,仲結埋婚生埋仔!

慳番人情

唔公佈咪可以名正言順 各有各出去滾囉

引用:
原帖由 kevinlammm 於 24-2-2021 11:25 發表

兩公婆不講其他,
每年凈係紅包錢來回計,
都夠去歐洲.

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]