• 瀏覽: 20,916
  • 回覆: 113
  • 追帖: 7
今日岩岩好做完一星期,復原大概7-8成,消腫預幾日時間,衣家仲有少許瘀,相信過多幾日表面就會好哂,實際醫生講要兩星期後先可以帶隱形眼鏡,術後一個月再復診,我發現愈來愈多人敢做眼袋,同醫生傾計時佢話近年的確多左,佢再講番去眼袋只係微創小手術,好簡單,唔洗擔心,佢成日做,叫我預一小時後走得

醫生話兩星期復原時間點都夠,加上價錢我覺得抵,所以好快決定做,之前都有睇唔同人分享過眼袋分享,流程一樣要畫位,消毒,打麻醉針局部麻醉,我做緊時清醒知醫生整緊,聞到好似burn 緊野。做完睇到眼肚有紅但唔腫,姑娘好快解釋啲藥、眼藥水點用,之後提我唔好四圍行,話過多幾個鐘就會開始見到腫。 番到屋企冇耐見到瘀瘀紅紅,呢個情況大概維持左兩三日。去到今日黃瘀冇腫,我開始明白點解做過既jm後悔太遲做,我都好認同,萬幾蚊永久去眼袋真心抵

熱賣及精選
引用:
原帖由 Stellasiu 於 2021-2-23 08:19 PM 發表

今日岩岩好做完一星期,復原大概7-8成,消腫預幾日時間,衣家仲有少許瘀,相信過多幾日表面就會好哂,實際醫生講要兩星期後先可以帶隱形眼鏡,術後一個月再復診,我發現愈來愈多人敢做眼袋,同醫生傾計時佢話近年的確多左,佢再講番去眼袋只係微創小手術,好簡單,唔洗擔心,佢成日做,叫我預一小時後走得

醫生話兩星期復原時間點都夠,加上價錢我覺得抵,所以好快決定做,之前都有睇唔同人分享過眼袋分享,流程一樣要畫位 ...
醫生做?
怎麼做? 切? 填充?
聞到好似burn 緊野。電燒?
做完睇到眼肚有紅。

人們總是把幸福解讀為{有}, 有房 有錢 有权。但幸福其实是[無] 无憂 无慮 无病 无災 有, 多半是做給別人看的無, 才是你自己的。
想問下醫生資料阿 我都有興趣做 麻煩可唔可以dm我

引用:
原帖由 Stellasiu 於 2021-2-23 08:19 PM 發表

醫生話兩星期復原時間點都夠,加上價錢我覺得抵,所以好快決定做,之前都有睇唔同人分享過眼袋分享,流程一樣要畫位 ...
係邊度架同幾$

我眼袋大過你 真係睇落好老
請問可不可PM醫生名及價錢俾我,謝謝!

引用:
原帖由 ginger.333 於 2021-2-24 03:08 PM 發表

醫生做?
怎麼做? 切? 填充?
聞到好似burn 緊野。電燒?
做完睇到眼肚有紅。
醫生做,laser內開眼袋手術

引用:
原帖由 fb4d383acfc755 於 2021-2-26 01:39 PM 發表

係邊度架同幾$
係九龍個邊一間診所做,萬幾蚊,包哂診金手術lu

引用:
原帖由 韓林樹樹 於 2021-2-28 11:37 AM 發表

我眼袋大過你 真係睇落好老
請問可不可PM醫生名及價錢俾我,謝謝!
我都算好勁啦,第一張相係未做前大到好似腫起一舊野咁

引用:
原帖由 Stellasiu 於 2021-2-28 08:54 PM 發表

係九龍個邊一間診所做,萬幾蚊,包哂診金手術lu
可P M邊間嗎

我都係想做眼袋手術,麻煩你pm 醫生資料我🙏🙏

想問下醫生資料阿 我都有興趣做 麻煩可唔可以pm我

引用:

想問下醫生資料阿 我都有興趣做 麻煩可唔可以Pm我

搵醫生做好過好多無知的人相信美容院188次做10次就可以去眼袋

引用:

對眼本身都令,整咗好sharp呀 .可以pm 醫生。tjks

效果唔錯

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]