• 瀏覽: 15,542
  • 回覆: 85
  • 追帖: 5
提示: 違規內容已被屏蔽
熱賣及精選
請問可以PM醫生資料嗎?謝謝

引用:
原帖由 MU592 於 2021-3-2 01:16 AM 發表

搵醫生做好過好多無知的人相信美容院188次做10次就可以去眼袋
你講得冇錯,如果想做機永久去眼袋係自己呃自己

引用:
原帖由 9個怪異貓奴 於 2021-3-2 04:02 PM 發表

疼嗎
做嗰時要打麻醉,過程冇感覺嫁啦,做完又有藥食,日日用冰袋護理唔算話好痛

醫生好唔好?

請問可以PM醫生資料嗎?謝謝

可以keep到幾耐?可以 比醫生資料我嗎?

可否pm資料,唔該哂

請問可唔可以pm我資料🙏感謝

想問下你係邊間度做?我都有興趣做 ,麻煩可唔可以Pm我,你做咗幾多錢呀?感激不盡

樓主,我都想要醫生資料,麻煩哂

引用:
原帖由 Stellasiu 於 2021-2-23 20:19 發表

今日岩岩好做完一星期,復原大概7-8成,消腫預幾日時間,衣家仲有少許瘀,相信過多幾日表面就會好哂,實際醫生講要兩星期後先可以帶隱形眼鏡,術後一個月再復診,我發現愈來愈多人敢做眼袋,同醫生傾計時佢話近年的確多左,佢再講番去眼袋只係微創小手術,好簡單,唔洗擔心,佢成日做,叫我預一小時後走得

醫生話兩星期復原時間點都夠,加上價錢我覺得抵,所以好快決定做,之前都有睇唔同人分享過眼袋分享,流程一樣要畫位 ...
可以畀醫生資料我嗎

引用:
原帖由 分玄屯 於 2021-3-6 12:12 AM 發表

可以keep到幾耐?可以 比醫生資料我嗎?
我睇過有人話唔洗一生人唔洗做兩次,做一次夠,但係醫生唔會講包永久,我諗起碼以十年計吧

引用:
原帖由 Molamolaching 於 2021-3-6 10:01 AM 發表

想問下你係邊間度做?我都有興趣做 ,麻煩可唔可以Pm我,你做咗幾多錢呀?感激不盡
我做個間萬七蚊有找,診所入面做

請問係九龍邊間診所做,可唔可以pm話我知,唔該sis

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]