• 瀏覽: 91,151
  • 回覆: 259
  • 追帖: 13
+2
可否問你攞醫生/診所資料?🙏

hi, 可唔可以pm醫生診所資料?
thanks

引用:
原帖由 Stellasiu 於 2021-2-28 20:55 發表

我都算好勁啦,第一張相係未做前大到好似腫起一舊野咁
pm pls🙏🏻

引用:
原帖由 Stellasiu 於 2022-5-10 01:46 發表

當然要呀,做完初頭幾日要經常敷冰袋去腫
我都想知邊間做,我新手,pm不到你!請pm我謝謝你🙏🏻🙏🏻🙏🏻

引用:
原帖由 Stellasiu 於 2021-2-23 20:19 發表
今日岩岩好做完一星期,復原大概7-8成,消腫預幾日時間,衣家仲有少許瘀,相信過多幾日表面就會好哂,實際醫生講要兩星期後先可以帶隱形眼鏡,術後一個月再復診,我發現愈來愈多人敢做眼袋,同醫生傾計時佢話近年的確多左,佢再講番去眼袋只係微創小手術,好簡單,唔洗擔心,佢成日做,叫我預一小時後走得

醫生話兩星期復原時間點都夠,加上價錢我覺得抵,所以好快決定做,之前都有睇唔同人分享過眼袋分享,流程一樣要畫位 ...
幾好嘅🤭🤭 可否介紹🤭🤭好低,效果好

引用:
原帖由 Stellasiu 於 2021-2-23 20:19 發表
今日岩岩好做完一星期,復原大概7-8成,消腫預幾日時間,衣家仲有少許瘀,相信過多幾日表面就會好哂,實際醫生講要兩星期後先可以帶隱形眼鏡,術後一個月再復診,我發現愈來愈多人敢做眼袋,同醫生傾計時佢話近年的確多左,佢再講番去眼袋只係微創小手術,好簡單,唔洗擔心,佢成日做,叫我預一小時後走得

醫生話兩星期復原時間點都夠,加上價錢我覺得抵,所以好快決定做,之前都有睇唔同人分享過眼袋分享,流程一樣要畫位 ...
Pm 可以嗎?

可PM資料嗎?謝謝

想問邊位醫生呀?我眼袋係天生,都係想整走佢。

引用:
原帖由 michellelam90 於 2022-7-2 23:34 發表
*消腫,打錯字,哈哈
是否做內切?

引用:
原帖由 Stellasiu 於 2022-7-27 14:47 發表

冇啦,基本上覆診果日都係冇咩要做
因為做完一個月後先覆診
可否PM醫生資料我

可PM嗎, 謝謝

引用:

我也很想做,樓主可否pm醫生資料給我,謝謝你!

引用:
原帖由 YY2202 於 2022-9-9 00:51 發表

是否做內切?
正常眼袋手術得一個常用方法就係內開laser
因為咁做可即時止血冇傷口

引用:
原帖由 michellelam90 於 2022-7-2 23:34 發表
多謝你介紹,星期四下就做左,有幾日休息時間消雞中
做了,現在情況怎樣?

引用:
原帖由 pckk 於 2022-9-17 15:37 發表

我也很想做,樓主可否pm醫生資料給我,謝謝你!
pckk 做了嗎?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]