• 瀏覽: 30,011
  • 回覆: 176
  • 追帖: 5
遲下會60歲愛上18歲!

熱賣及精選
好快強制打獸印,末世了,快信主!

GG
發短訊息 

“潘”即潘安的相貌,古代一帥男也。

“驢”指驢的性能力很強。

“鄧”為鄧通,西漢人,有一天這廝對文帝說算命先生對他講,他這輩子會餓死,文帝就讓他“鑄天下錢”,即西漢時期的中國人民銀行行長,于是他成了比陶朱公還有財的人。

“小”是乖巧的意思,就是說要討女人歡心,至少脾氣要好,抗擊打能力要強,能夠在家庭暴力中扮演受虐者角色。

“閒”就是有閒功夫,泡妞不但要有財,還要有時間的。

引用:
原帖由 wai177 於 2021-2-23 04:52 PM 發表

你有無錢?
47歲都仲單身,都唔方正常
有都唔方多. 47 仲無著落

無論啲男人幾多歲都係鍾意妹妹仔

引用:
原帖由 fb4087591 於 2021-2-23 02:47 PM 發表

點可以追到佢做我老婆?
首先送名錶手袋比佢先!~

無樣無才華氣質之類用錢吧哈哈哈哈
如人地對你D錢同能力都無興趣咁註定你吸引唔到佢啦又快5張野哈哈哈哈。

拿出樓契,一定得。

引用:
原帖由 wai177 於 2021-2-23 04:52 PM 發表

你有無錢?
47歲都仲單身,都唔方正常
多魚哈哈哈
有錢有能力有樣玩足幾十年依家再成家唔得咩哈哈哈哈

引用:
原帖由 fb4087591 於 2021-2-23 02:47 PM 發表

點可以追到佢做我老婆?
比錢做得人老逗, 唔比錢like你驅風咩

緣份!我49,而家同個27嘅女仔拍拖

mkwing26
後生之餘都要睇個女仔靚唔靚既

放棄啦

你先要衡量下:
你愛上遮,佢有冇同樣都對你有愛意……先?!

無問題。你有求其以下一項特徵就得。

你好多錢。

你老豆好很多錢。

你老豆個老豆好很很多錢。

信我。一定點。祝好運。

Someone is sitting in the shade today because someone planted a tree a long time ago.  

If you don't find a way to make money while you sleep, you will work until you die.   

Never test the depth of river with both the feet.  - Warren Buffett
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]