• 瀏覽: 11,894
  • 回覆: 84
  • 追帖: 1
男朋友原本做緊辦公室,人工都唔差都有萬七八,如果經濟好年年有花紅加人工
早兩日佢突然同我講,佢想辭唔做,轉去做速遞派貨佢話見派貨人工可以去到二萬一,好似唔想,又可以當做運動……
而且又話派得多搵得多,做到取貨店個經理可以四五萬一個月
我自己就覺得根本唔會有咁多人工,官網寫到咁高,到時又好多藉口扣扣下得返萬一二
我真係唔明佢點解要放棄份又舒服又穩定嘅辦公室走去做派貨仔

熱賣及精選
派貨仔容易有艷福呀!🤗
妳冇睇AV?成日有啦!😂

勞力換錢
多勞多得

回覆 引用 TOP

只要唔係派報紙就得啦~

回覆 引用 TOP

佢要試咪由佢試下囉...不過你要睇下你接唔接受到一個派貨仔做你男朋友啦

回覆 引用 TOP

試下開帖先 再通知男友已開帖 睇下有冇幫助

臨兵鬥者皆陣列在前
          丸attack 🤗
引用:
原帖由 Pisceslady 於 2021-2-23 11:17 AM 發表

男朋友原本做緊辦公室,人工都唔差都有萬七八,如果經濟好年年有花紅加人工
早兩日佢突然同我講,佢想辭唔做,轉去做速遞派貨佢話見派貨人工可以去到二萬一,好似唔想,又可以當做運動……
我自己就覺得根本唔會有咁多人工,官網寫到咁高,到時又好多藉口 ...
因為佢唔想比妳知道佢吟詩佢想改善佢有派報紙嘅問題呀!

回覆 引用 TOP

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 Pisceslady 於 2021-2-23 11:17 AM 發表

我自己就覺得根本唔會有咁多人工,官網寫到咁高,到時又好多藉口 ...
行行出狀元順風老板仲有$過李+x

職業無分貴賤,派貨可能係佢細個時嘅夢想,人角有志

狗眼看人低咪你呢D,垃圾港女

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tfortest 於 2021-2-23 12:22 PM 發表

試下開帖先 再通知男友已開帖 睇下有冇幫助
每日一帖最健康

回覆 引用 TOP

引用:

x豐一個月過3雞......

引用:
原帖由 ANDY@康 於 2021-2-23 01:18 PM 發表

x豐一個月過3雞......
有咁多咩?

引用:
原帖由 香港尊貴市民 於 2021-2-23 01:21 PM 發表

有咁多咩?
個個月穩有就唔知,睇下邊區啦,平均都25k 以上,但真係好辛苦的。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]