• 瀏覽: 9,133
  • 回覆: 88
  • 追帖: 1
佢平時會刷乾淨牙,又唔係成日飲咖啡奶茶
但唔知點解把口好臭,臭到食埋易極香口珠都搞唔掂,好似坑渠咁
有陣時真係臭到頂唔順想嘔,唔想同佢錫錫
以前一直無呢個問題,係最近先咁

大家覺得我應該點處理好?直接話佢好口臭?

熱賣及精選
係咪太熱氣? 睇下佢舌頭乾唔乾或者有無白色珍珠

引用:
原帖由 judywong99 於 2021-2-23 10:35 AM 發表

可能出面奶完閪喉嚨有菌

勿議論版務

回覆 引用 TOP

同我錫

回覆 引用 TOP

不妨對佢直說並要求迅速鑽研改善方法,否則…

引用:
原帖由 judywong99 於 2021-2-23 10:35 AM 發表

勤擦牙,用了餐一定要擦牙,隨身帶口腔清新噴霧

回覆 引用 TOP

引用:

唔想同佢錫,叫佢錫下面。

永不止蝕,坐船常客

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 camcamx3 於 2021-2-23 10:36 AM 發表

係咪太熱氣? 睇下佢舌頭乾唔乾或者有無白色珍珠
都有可能,佢出麵食油炸野
好似有少少白色珍珠

引用:
原帖由 rosemary1216 於 2021-2-23 02:23 PM 發表

不妨對佢直說並要求迅速鑽研改善方法,否則…
好尷尬,會唔會hurt到佢自尊心

引用:
原帖由 judywong99 於 2021-2-23 05:38 PM 發表

好尷尬,會唔會hurt到佢自尊心
男人通常喺牛皮燈籠,倘若你唔直接主動啲去指出問題嘅話,你都咪諗住佢自己能夠自動修復。

回覆 引用 TOP

你下面比佢食囉

回覆 引用 TOP

引用:

應該係奶得西多既後遺症

回覆 引用 TOP

引用:

慳返前戲

回覆 引用 TOP

齋吹

回覆 引用 TOP

去看中醫啦
口氣可大可小
試過有朋友看完、原來血糖高

心有多寬,路有多遠。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]