• 瀏覽: 10,426
  • 回覆: 88
引用:
原帖由 hopeless_sss 於 2021-2-25 06:25 PM 發表

我畢到業就不太擔心會乞米 只要有人類 呢行都唔會乞米😅
咁即係呢個問題要等你畢業先可以解決?

熱賣及精選
引用:
原帖由 無盡奔馳的烈車 於 2021-2-25 08:00 PM 發表

咁即係呢個問題要等你畢業先可以解決?
應該是啦😅

引用:
原帖由 hopeless_sss 於 2021-2-25 09:55 PM 發表

應該是啦😅
咁唔使咁早問啦。

引用:
原帖由 hopeless_sss 於 2021-2-25 06:25 PM 發表

我畢到業就不太擔心會乞米 只要有人類 呢行都唔會乞米😅
咁就可以了...
支持樓主....
專業人仕下下個個月搵十幾二十萬 ....到時可以搬出去住, 唔洗靠父母 ....

引用:
原帖由 hopeless_sss 於 22/2/2021 07:55 PM 發表

我同阿爸阿媽細妹住緊間300幾呎既公屋同細妹同一間房。我成日好睇唔過眼我細妹啲野。

好似佢成日夜晚同佢條仔傾電話,但開spaker我已經聽到好尷尬
平時又係房大大聲聽谷阿莫 叫佢用耳機聽 又話唔鐘意喺屋企帶耳機😒

佢條仔同屋企關係好差,結果逢大時大節例牌走上黎痴餐,
但就大爺咁款坐喺度,從來冇話幫手開飯咁。
連扮下野都冇,每次都兩手空空走上黎。
最誇張試過一星期上黎3、4日。
...
係佢面前引誘佢條仔, 佢就唔敢帶仔上屋企, 但佢條仔真係店你, 就立即999.

引用:
原帖由 tsewing11 於 2021-2-27 03:29 PM 發表

係佢面前引誘佢條仔, 佢就唔敢帶仔上屋企, 但佢條仔真係店你, 就立即999.
女人千萬不要試探愛情的穩固 ......事實會令你很失望的 ......

引用:
原帖由 一嗚 於 2021-2-25 12:21 PM 發表

呢d男友無前途,又冇錢,只識性交,又冇工做,有都頂龍萬一,二,我係妳老豆的話,叫呀妹盡快分手,揾過住好人家!
渣男才是人生大贏家 .....

除bar加短裙露底,一係你做,一係叫阿媽做

又真係慘d ge

你個妹明顯都係MK

樓主阿媽都幾極品,我係樓主會盡快搬走,廢事留係屋企。

引用:
原帖由 電梯真空的筍盤 於 2021-2-22 11:06 PM 發表

你米咁小氣拉,你個妹生性過你,有條仔。你呢?好心你快D找條女番泥同個妹一教高下拉!
你有妹有家姐嘅希望佢地個個帶晒男朋友番家响你面前做同一樣嘅野.
你無姐妹嘅希望你下一代未婚兒女帶晒另一半番家响你面前做同一樣嘅野.
即係個個都好似你口中所講咁生性! 記住到時唔好小氣,唔好上黎開帖話人

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]