• 瀏覽: 10,236
  • 回覆: 88
阿妹又真係幾離譜嘅。人窮志不窮嘛,行為上做到咁cheap…難保有一日佢哋會當眾扑嘢激到你爆血管。

熱賣及精選
引用:
原帖由 hopeless_sss 於 2021-2-23 08:46 AM 發表

我係女啊
叫佢哋自己出去同居,要留低就正經小小。

如果係我,我會直接表達自己嘅訴求,尤其是係佢阿妹同男友講清楚, 雖然佢哋一定唔會聽甚至乎反面, 但起碼自己講出自己嘅立場係好堅定, 而家佢哋算係侵犯咗自己, 我覺得一定要強硬!!

引用:
原帖由 無盡奔馳的烈車 於 2021-2-24 01:19 AM 發表

垃圾就係垃圾,你條仔上嚟食飯洗碗,仲要洗埋佢條仔隻碗。
我而家已經要收埋接埋佢啲衫 WTF
唔係話好多次 不過我一次都唔想😤

引用:
原帖由 rosemary1216 於 2021-2-24 06:15 AM 發表

阿妹又真係幾離譜嘅。人窮志不窮嘛,行為上做到咁cheap…難保有一日佢哋會當眾扑嘢激到你爆血管。
佢地敢做 我敢睇
最多開live益埋街方

引用:
原帖由 karenchan 於 2021-2-24 08:19 AM 發表

如果係我,我會直接表達自己嘅訴求,尤其是係佢阿妹同男友講清楚, 雖然佢哋一定唔會聽甚至乎反面, 但起碼自己講出自己嘅立場係好堅定, 而家佢哋算係侵犯咗自己, 我覺得一定要強硬!!
我一直覺得 呢啲野最好由父母開聲
我同我媽講左一堆野 問佢可唔可以企係我角度諗下
我爸同我媽喺屋企 佢地上黎我已經唔出聲
但得我一個喺屋企個時 對住佢地我覺得好尷尬
連行出房門經過個廳都覺得尷尬
我阿媽居然同我講 叫我做人唔好咁
睇唔過眼就落街行下
再講多兩句 就問返我轉頭 咁你想我點
我心都淡🥲

引用:
原帖由 hopeless_sss 於 2021-2-24 08:26 AM 發表

睇唔過眼就落街行下
我心都淡🥲
有乜咁難,唔俾家用咪得囉。

引用:
原帖由 hopeless_sss 於 2021-2-24 08:26 AM 發表

睇唔過眼就落街行下
我心都淡🥲
你一定要親口對佢講, 企定立場不可縮, 否則就認命了。
我都估佢一定反面, 要反就反吧, 這些姐妹無情, 諗得衰d, 佢想霸埋閒房趕你出廳, 甚至你父母有朝也被趕出街。
所以趁佢地未成氣候一定要做嘢

樓主你真係一個好女友👍

支持唔俾家用!

有問題咩?你可以即埸睇佢地做愛🤩🤩🤩

引用:
原帖由 hopeless_sss 於 2021-2-23 12:32 PM 發表

咁咪我蝕左比佢條仔囉
有冇蝕,又唔係少咗咩

引用:
原帖由 hopeless_sss 於 2021-2-23 03:43 PM 發表

我有男朋友啊 但我無理由因為咁就要男朋友娶我架嘛😅
到時帶埋男朋友返屋企一起親密

你細妹應該俾父母寵慣,父母都唔覺得咁樣有問題?其實覺得你父母都有問題...不過家家有本難念的經...
換著係我,我就唔會忍

引用:
原帖由 電蟲 於 2021-2-24 07:52 PM 發表

你細妹應該俾父母寵慣,父母都唔覺得咁樣有問題?其實覺得你父母都有問題...不過家家有本難念的經...
換著係我,我就唔會忍
係我細妹好反叛 我媽佢地有種買佢怕既心態
成日咩到由得佢 怕佢會唔返屋企啊 又或者𠝹手個啲囉

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]