• 瀏覽: 10,754
  • 回覆: 88
引用:
原帖由 hopeless_sss 於 2021-2-22 07:55 PM 發表

我同阿爸阿媽細妹住緊間300幾呎既公屋同細妹同一間房。我成日好睇唔過眼我細妹啲野。

好似佢成日夜晚同佢條仔傾電話,但開spaker我已經聽到好尷尬
平時又係房大大聲聽谷阿莫 叫佢用耳機聽 又話唔鐘意喺屋企帶耳機😒

佢條仔同屋企關係好差,結果逢大時大節例牌走上黎痴餐,
但就大爺咁款坐喺度,從來冇話幫手開飯咁。
連扮下野都冇,每次都兩手空空走上黎。
最誇張試過一星期上黎3、4日。
...
愛屋及鳥

熱賣及精選
引用:
原帖由 hopeless_sss 於 2021-2-23 08:46 AM 發表

我係女啊
睇你個貼仲以為你係阿哥阿妹,原來係家姐細妹

引用:
原帖由 kwma 於 2021-2-23 06:58 PM 發表

愛屋及鳥
一個未娶一個未嫁
我做咩要愛屋及烏😒

引用:
原帖由 勁蠢人一名 於 2021-2-23 07:01 PM 發表

睇你個貼仲以為你係阿哥阿妹,原來係家姐細妹
噢~這樣😅
就係因為我係女仔 所以先唔想比佢男朋友見到自己啲底衫褲🥲

你男朋友各樣條件好過你細妹男朋友嗎?如果係,多啲帶佢返屋企食飯,等佢覺得比下去就會少啲上嚟。

叫你男友多d上黎食飯

我唔想因為家事去滾搞男朋友🤷🏻‍♀️
一日未結婚 我都唔想要佢幫手解決我既家事
佢有聽我呻 我覺得已經好足夠

同埋唔係個個男仔都好似我妹條垃圾男友咁無所事事 冇朋友 冇屋企 我叫佢多啲上黎食飯 會佔用左佢同屋企人相處同埋佢休息既時間 我都唔想

引用:
原帖由 hopeless_sss 於 2021-2-23 03:19 PM 發表

我阿媽話:咁你想我點?
之後我冇再睬過佢🙄
你咪叫佢同個細女講下,唔好成日帶條仔上黎得唔得呀?搵個中間人出下聲,易搞啲喎

引用:
原帖由 Vder 於 2021-2-23 10:22 PM 發表

你咪叫佢同個細女講下,唔好成日帶條仔上黎得唔得呀?搵個中間人出下聲,易搞啲喎
佢就係唔講 佢同我老豆都覺得冇問題 話拍拖就會係咁喎😒 我出聲就變左我搞事 搞到家嘈屋閉

引用:
原帖由 hopeless_sss 於 2021-2-23 10:28 PM 發表

佢就係唔講 佢同我老豆都覺得冇問題 話拍拖就會係咁喎😒 我出聲就變左我搞事 搞到家嘈屋閉
不如你都帶個男人返屋企,以其人之道還治其人之身,睇佢哋點算🤣

垃圾就係垃圾,你條仔上嚟食飯洗碗,仲要洗埋佢條仔隻碗。

你上埋條仔,呀妹一定趕佢走

你個妹真係……好唔識做人!係我叼到佢飛起

你老豆老母睇到個女貼埋大床俾「男朋友」都唔理,真係正宗無家教!好明顯你個妹擺明同你鬥長命,等你忍唔到自己搬,一係你又學下佢,搵條仔返黎睇佢鬥核突

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]