• 瀏覽: 10,722
  • 回覆: 88
引用:
原帖由 hopeless_sss 於 2021-2-22 07:55 PM 發表

我同阿爸阿媽細妹住緊間300幾呎既公屋同細妹同一間房。我成日好睇唔過眼我細妹啲野。

好似佢成日夜晚同佢條仔傾電話,但開spaker我已經聽到好尷尬
平時又係房大大聲聽谷阿莫 叫佢用耳機聽 又話唔鐘意喺屋企帶耳機😒

佢條仔同屋企關係好差,結果逢大時大節例牌走上黎痴餐,
但就大爺咁款坐喺度,從來冇話幫手開飯咁。
連扮下野都冇,每次都兩手空空走上黎。
最誇張試過一星期上黎3、4日。
...
幾大都揾返個男人返黎 同佢哋死過,係廳UN比佢地睇!

熱賣及精選
引用:
原帖由 hopeless_sss 於 2021-2-22 07:55 PM 發表

我同阿爸阿媽細妹住緊間300幾呎既公屋同細妹同一間房。我成日好睇唔過眼我細妹啲野。

好似佢成日夜晚同佢條仔傾電話,但開spaker我已經聽到好尷尬
平時又係房大大聲聽谷阿莫 叫佢用耳機聽 又話唔鐘意喺屋企帶耳機😒

佢條仔同屋企關係好差,結果逢大時大節例牌走上黎痴餐,
但就大爺咁款坐喺度,從來冇話幫手開飯咁。
連扮下野都冇,每次都兩手空空走上黎。
最誇張試過一星期上黎3、4日。
...
老豆老母唔教,你可以點?
快D結婚,搬走。

你有冇試過私底下同你父母傾?佢哋點講?

引用:
原帖由 Vder 於 2021-2-23 03:15 PM 發表

你有冇試過私底下同你父母傾?佢哋點講?
我阿媽話:咁你想我點?
之後我冇再睬過佢🙄

你幾大?如果有男朋友盡快嫁出去

引用:
原帖由 南非王子 於 2021-2-23 03:22 PM 發表

你幾大?如果有男朋友盡快嫁出去
我有男朋友啊 但我無理由因為咁就要男朋友娶我架嘛😅

引用:
原帖由 hopeless_sss 於 2021-2-23 03:43 PM 發表

我有男朋友啊 但我無理由因為咁就要男朋友娶我架嘛😅
我意思其實係死症嚟,因為父母都唔理,你妹又唔識做,一係忍落去一係搬,除非你有日扯晒火小爆佢條仔咁都仲有機會佢會走

引用:
原帖由 南非王子 於 2021-2-23 03:46 PM 發表

我意思其實係死症嚟,因為父母都唔理,你妹又唔識做,一係忍落去一係搬,除非你有日扯晒火小爆佢條仔咁都仲有機會佢會走
唉 真係死症~
條仔仲要好唔識做,有次全家熄哂燈啦都仲唔識走
平時閒閒地都坐到11點半😑
我老豆老母又係唔出聲

引用:
原帖由 hopeless_sss 於 2021-2-23 03:51 PM 發表

唉 真係死症~
條仔仲要好唔識做,有次全家熄哂燈啦都仲唔識走
平時閒閒地都坐到11點半😑
我老豆老母又係唔出聲
佢條仔係咪d 16/7歲死o靚仔?呢類最難搞

引用:
原帖由 南非王子 於 2021-2-23 03:52 PM 發表

佢條仔係咪d 16/7歲死o靚仔?呢類最難搞
都25/26架喇🙄
個日佢地返黎得我喺度,佢成個人瞓左喺我屋企張梳化度,真係當正自己屋企咁
都係個句,屋企冇人我話之佢地搞咩
邊有人厚面皮冇家教到咁

引用:
原帖由 hopeless_sss 於 2021-2-23 04:00 PM 發表

都25/26架喇🙄
個日佢地返黎得我喺度,佢成個人瞓左喺我屋企張梳化度,真係當正自己屋企咁
都係個句,屋企冇人我話之佢地搞咩
邊有人厚面皮冇家教到咁
咁又真係過份

公屋不嬲都係咁

最怕呢d 可能我保守 我同樓主反應一樣

唔使錢有地方,有女攪(無人又汁劑)邊度搵

越是望你 越難自欺
看着你使我未能自己
我是全不得已
至今爱你爱到要想躲你
越是望你 越難自己
怕是爱太深重