• 瀏覽: 4,096
  • 回覆: 32
  • 追帖: 1
阿妹同依家呢個男朋友舊年先開始拍拖,幾個月後已經同居。今年第一次上嚟拜年。個男仔上嚟幫阿媽手煮飯,煮冇耐已經除咗上身衫。佢就一直赤膊咁喺咁多長輩同埋小朋友面前,小朋友直情笑佢冇著衫。

星期日佢同屋企人去行山,佢又係冇著衫咁做司機同埋行山。佢先二十歲,點解行為舉止成個大叔咁

熱賣及精選
咁真情流露,恭喜你妹搵到個真男人

我老公都係咁,喺屋企好少著衫。對住佢外父外母都係咁。

你妹妹男朋友會幫手煮飯,有乜好擔心

引用:
原帖由 19cm 於 2021-2-23 06:47 PM 發表

人地擺明show胸肌,不要葡萄人啦
如果有胸肌就唔好著衫啦

唔著衫又唔可以話係粗魯既
但講到似個佬呢家野呢 我妹男朋友都唔輸蝕
手指甲綑黑邊 唔剃鬚 再加埋著對咁既鞋 樓主點睇?

引用:
原帖由 hopeless_sss 於 2021-2-23 09:41 PM 發表

唔著衫又唔可以話係粗魯既
但講到似個佬呢家野呢 我妹男朋友都唔輸蝕
手指甲綑黑邊 唔剃鬚 再加埋著對咁既鞋 樓主點睇?
冇眼睇囉,好難接受咁核突
同你果個一樣,我妹男朋友一樣唔剃鬚,一樣成日踢拖上嚟,仲要鍾意除衫就除,講幾多次都冇用

引用:
原帖由 qrrsstt 於 2021-2-24 12:09 AM 發表

冇眼睇囉,好難接受咁核突
同你果個一樣,我妹男朋友一樣唔剃鬚,一樣成日踢拖上嚟,仲要鍾意除衫就除,講幾多次都冇用
屋企人都係唔出聲?

引用:
原帖由 hopeless_sss 於 2021-2-24 08:32 AM 發表

屋企人都係唔出聲?
屋企人私底下有講唔鍾意佢成日唔著衫,但冇對住佢講,呀妹又死心塌地,就當默許咗

各人有各人o既喜好
最緊要妹妹鍾意同埋係個好人

引用:
原帖由 qrrsstt 於 2021-2-24 02:07 PM 發表

屋企人私底下有講唔鍾意佢成日唔著衫,但冇對住佢講,呀妹又死心塌地,就當默許咗
同病相憐 你睇下我個post就知🥲

引用:
原帖由 hopeless_sss 於 2021-2-24 02:31 PM 發表

同病相憐 你睇下我個post就知🥲
最慘係阿妹好似冇嘢咁。你阿妹同男友幾大?

引用:
原帖由 qrrsstt 於 2021-2-24 04:29 PM 發表

最慘係阿妹好似冇嘢咁。你阿妹同男友幾大?
係成家除左我之外 都覺得冇野🥲
我妹23 條仔25/26

引用:
原帖由 hopeless_sss 於 2021-2-24 04:40 PM 發表

係成家除左我之外 都覺得冇野🥲
我妹23 條仔25/26
唉,而家我開口講就俾阿媽話計較,佢似好驚阿妹嫁唔出。

其實阿妹26,但條仔先至21歲。

唔除埋條褲已經好大體咯,再講除淨條咸萊三角底橫通屋走添

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]