• 瀏覽: 8,454
  • 回覆: 90
  • 追帖: 2
你哋遇過邊句說話係令你最深刻印象, 好動聽嘅,或者可以好騷擾嘅都可以講下!

咁我好多時返工都係著uniqxx嗰啲普通t卹牛仔褲, 嗰個同事成日都對我講又跟佢著衫, 啲t-shirt牛仔褲同埋嗰件外套呀完全一樣款一樣色, 日日都話我暗戀佢

叫佢睇醫生食藥啦

引用:
原帖由 持久男 於 2021-2-22 04:23 PM 發表

叫佢睇醫生食藥啦
我都話佢係咪有妄想症, 不過真係唔知點解咁啱,幾乎每一日都同佢撞衫, 激死

引用:
原帖由 karenchan 於 2021-2-22 03:45 PM 發表

你哋遇過邊句說話係令你最深刻印象, 好動聽嘅,或者可以好騷擾嘅都可以講下!

咁我好多時返工都係著uniqxx嗰啲普通t卹牛仔褲, 嗰個同事成日都對我講又跟佢著衫, 啲t-shirt牛仔褲同埋嗰件外套呀完全一樣款一樣色, 日日都話我暗戀佢
同佢講,基路難行!

咁就口花?乜唔係時時刻刻都亂讚人靚架咩?

引用:
原帖由 勁蠢人一名 於 2021-2-22 04:25 PM 發表

咁就口花?乜唔係時時刻刻都亂讚人靚架咩?
佢語氣問題

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 karenchan 於 2021-2-22 16:24 發表

我都話佢係咪有妄想症, 不過真係唔知點解咁啱,幾乎每一日都同佢撞衫, 激死
下次出門口前打俾佢問佢著咩衫...仲同佢講唔想同你撞衫

引用:
原帖由 ttggyyhhnn 於 2021-2-22 04:25 PM 發表

同佢講,基路難行!
日日都係咁, 佢好似已經冇其他嘢講咁

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 持久男 於 2021-2-22 04:29 PM 發表

下次出門口前打俾佢問佢著咩衫...仲同佢講唔想同你撞衫
打畀佢未就中咗計, 佢擺明就係想懶熟, 其實完全唔識呢個人

引用:
原帖由 karenchan 於 2021-2-22 16:31 發表

打畀佢未就中咗計, 佢擺明就係想懶熟, 其實完全唔識呢個人
咁就簡單啦攞多件衫返公司一撞衫就換

引用:
原帖由 持久男 於 2021-2-22 04:36 PM 發表

咁就簡單啦攞多件衫返公司一撞衫就換
真係冇佢辦法, 可能到時佢又會跟我買一樣的 已經不是第一次跟我買一樣。

你好在意佢每句說話

引用:
原帖由 karenchan 於 2021-2-22 04:24 PM 發表

這是心有靈犀,看來你們將會是一對,恭喜恭喜!

引用:
原帖由 豪三子 於 2021-2-22 04:47 PM 發表

你好在意佢每句說話
第一二次可能都對佢笑下, 但之後真係持續係咁, 唔知可以做d咩

引用:
原帖由 風雅頌 於 2021-2-22 04:49 PM 發表

這是心有靈犀,看來你們將會是一對,恭喜恭喜!
咁u記係好普遍, 一樣真係唔出奇, 鬼叫我窮冇$買衫

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]