• 瀏覽: 1,293
  • 回覆: 12
奶奶儍的嗎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 丁香花 於 2021-2-21 06:56 PM 發表

未結婚前,其實奶奶對我好好,佢仲驚我咁靚女,會飛佢個仔。

結婚後,老公對我冷淡了,我同奶奶反映,奶奶話好多男人婚後出面玩女人包小三仲生埋野種,佢個仔(我老公)係乖仔老實人,唔滾唔嫖,已經係絕種好男人,叫我睇開啲,唔好要求咁多,又話我嫁到佢個仔三生有幸。

我聽完無言😑😑😑
自求多福啦!個個系佢啊媽!

回覆 引用 TOP

你老公又真係幾好仔嘅,你奶奶講得無錯。

咁又係呀,今時今日就算個女人點完美男人都會出軌的 

結咗婚,你仲期望老公日日有驚喜,句句甜言蜜語,咁係無可能。

回覆 引用 TOP

係有d老土…不過如果奶奶對你好都係好事…

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 丁香花 於 2021-2-22 02:57 PM 發表

公司見啲已婚男同事都仲撩女同。
有時唔怪得哂男人,依個年代D女亦都好主動好易搭上,唔通送到上門男人都唔食咩?
男人都係普通人唔係聖人,所謂食色性也

引用:
原帖由 丁香花 於 2021-2-21 06:56 PM 發表

結婚後,老公對我冷淡了,我同奶奶反映,奶奶話好多男人婚後出面玩女人包小三仲生埋野種,佢個仔(我老公)係乖仔老實人,唔滾唔嫖,已經係絕種好男人,叫我睇開啲,唔好要求咁多,又話我嫁到佢個仔三生有幸。

我聽完無言😑😑😑
你咁靚女佢讚緊你喎算數和過~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 無預警生奸內射@ 於 2021-2-22 08:18 PM 發表

有時唔怪得哂男人,依個年代D女亦都好主動好易搭上,唔通送到上門男人都唔食咩?
男人都係普通人唔係聖人,所謂食色性也
係咪跟風啊

回覆 引用 TOP

引用:

我聽完無言😑😑😑
奶奶講得好岩 , 你老公唔嫖, 唔搞女人, 你算執到 .

佢對你冷淡, 係咪你性方面滿足唔到佢, 靚女多數似住自己貌美 , 多仔追, 而床上死魚格局, 老娘多仔哄, 老公你要上床你就自己帶套上,
要本小姐幫你吹, 吮腳指 , 幫你 BODY MASSAGE , 獨龍鉆,  NO WAY .
無配合, 無服務 , 男人做多兩三次后, 都費鳩事做 .....

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]