• 瀏覽: 9,763
  • 回覆: 45
  • 追帖: 2
尼幾個月股市勁好,男友抽新股中咗一手,上市日放「一轉手就賺咗幾個開」,佢好同我分享,我問佢係咪送我禮物啦佢話紅紅包我三千蚊,好開心哦

引用:
原帖由 想菲 於 2021-2-20 09:58 AM 發表

尼幾個月股市勁好,男友抽新股中咗一手,上市日放「一轉手就賺咗幾個開」,佢好同我分享,我問佢係咪送我禮物啦佢話紅紅包我三千蚊,好開心哦
你自己點解唔抽,今個月我抽到賺左十萬。

抽新股只中咗一手,然後上市日即放有乜可能賺咗幾個開呀,仲要俾你壓榨了一個禮物,一個3000蚊既紅紅包。

我要做師奶們眼中的股神,以及茶餐廳中的特約財經演員。
3000肉金

引用:
原帖由 想菲 於 2021-2-20 09:58 AM 發表

鮑鮑換包包

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 singsingbaby 於 2021-2-20 10:59 AM 發表

你自己點解唔抽,今個月我抽到賺左十萬。
抽唔到哦,佢抽10手竟然有1手

引用:
原帖由 garykuok 於 2021-2-20 11:01 AM 發表

抽新股只中咗一手,然後上市日即放有乜可能賺咗幾個開呀,仲要俾你壓榨了一個禮物,一個3000蚊既紅紅包。
佢6606一手賺咗23500, 真心幾個hi

引用:
原帖由 持久男 於 2021-2-20 11:03 AM 發表

3000肉金
即使係玉金,3000蚊點夠我保養嗰度

回覆 引用 TOP

引用:

看來送什麽都不如送錢來的好

引用:

買KY有排用啦!

回覆 引用 TOP

有得分咁好

引用:
原帖由 想菲 於 2021-2-20 02:34 PM 發表

抽唔到哦,佢抽10手竟然有1手
學人開幾十個戶口來抽

引用:
原帖由 仲夏永恆的白襪 於 2021-2-20 03:05 PM 發表

看來送什麽都不如送錢來的好
我都唔係咁港女嘅,不過有錢可以扮靚啲ok 呀

回覆 引用 TOP

引用:

男友有一手~恭喜你~

引用:
原帖由 想菲 於 2021-2-20 02:36 PM 發表

佢6606一手賺咗23500, 真心幾個hi
好好運氣一首賺二萬幾~

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]