• 瀏覽: 31,072
  • 回覆: 117
我老婆係一個好鍾意用IG打卡既人。佢一出街食飯、去玩都一定會PO IG...平時屋企小事就會PO IG STORY,話24小時就冇,大家睇過就會唔記得,冇咩所謂。

點知,冇啦啦琴日同D朋友係屋企飲野,講公司D衰野同是非,佢又冇啦啦錄左2句PO左IG STORY...之後好死唔死,原來有個是非精同事有佢IG,佢睇到之後錄晒比返個上司聽返...

今日返工個個同事都笑9我...同埋個上司好小器,我諗我要準備辭職啦我真係好想同我老婆離婚

警告佢一次先啦!再有下次就唔客氣!

警告佢一次先啦!

仲有D虛榮心 .

如果還包括成日露事業線, 即係仲未姣完, 要離 

再黎就無面比

引用:
原帖由 羊過 於 2021-2-19 12:13 PM 發表
我老婆係一個好鍾意用IG打卡既人。佢一出街食飯、去玩都一定會PO IG...平時屋企小事就會PO IG STORY,話24小時就冇,大家睇過就會唔記得,冇咩所謂。

點知,冇啦啦琴日同D朋友係屋企飲野,講公司D衰野同是非,佢又冇啦啦錄左2句PO左IG STORY...之後好死唔死,原來有個是非精同事有佢IG,佢睇到之後錄晒比返個上司聽返...

今日返工個個同事都笑9我. ...
如果佢係IG讃你威猛無比又點睇呀?

講衰野果陣避開你老婆

離婚唔可以亂話

基友身份俾老細知道左...

你老婆適合有錢老公養着

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2021-2-19 04:47 PM 發表
仲有D虛榮心 .

如果還包括成日露事業線, 即係仲未姣完, 要離 
我可以執二攤

引用:
原帖由 羊過 於 2021-2-19 12:13 PM 發表

如果老婆唔係好索就離婚啦,娶個靚啲嘅

引用:
原帖由 火燎森 於 2021-2-20 11:05 AM 發表

我可以執二攤
要驗貨先

引用:
原帖由 羊過 於 2021/2/19 12:13 發表

樓主, 你應該支持老婆.
IG + TIKTOK(再加國內版"抖音")
如果你夫妻檔誤打誤撞儲到一大班粉絲,成左名,  再帶貨直播.
好過你打份"牛工".
搵得多過你老闆.

做人廣闊視野, 接受新事物.

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]