• 瀏覽: 37,544
  • 回覆: 194
  • 追帖: 8
我同男朋友都一齊左好一段時間
佢最初係一個好浪漫嘅人 大時大節會準備下驚喜俾我
放假又會Plan下去邊度玩 又會記得我鍾意食啲咩 買俾我食
總之就係令到我好開心 好暖心嘅一個男仔

但我唔知係咪時間真係耐左 佢個人真係冷淡左
佢又唔係唔愛我 冇偷食冇做其他野 純粹係懶左
放假就攤屍 大時大節就是但食餐飯 禮物有送
但明顯係hea送 明明暗示想要啲咩 最後可以送一樣曾經送過既野俾我
就連親熱既時候 佢都係想直接去到「了事」個一part

其實係咪所有男仔都係咁? 一齊耐左就會咁??
我而家覺得有啲悶 個心有少少想出軌... 雖然我做唔出
但有時見到啲男仔好sweet 好羨慕人地女朋友囉

Taylor Taylor Taylor Swift...
Tailor Tailor Tailor Made...
熱賣及精選

想知答案就搵其他男仔試下就知

引用:
原帖由 笨豬傻咪 於 2021-2-19 10:31 AM 發表

想知答案就搵其他男仔試下就知
其實我有咁諗 但係覺得自己咁樣好衰

你男朋友對厭咗你.
你要製做多啲驚喜先得.
大家的愛情變成感情.
熟咗變咗屋企人.

引用:
原帖由 zodiac10 於 2021-2-19 10:39 AM 發表

你男朋友對厭咗你.
你要製做多啲驚喜先得.
大家的愛情變成感情.
熟咗變咗屋企人.
應該點做好?有冇建議?

引用:
原帖由 Taylor_sweet 於 2021-2-19 10:39 AM 發表

應該點做好?有冇建議?
你地識咗幾耐啊?
咩年紀?
讀書定工作?

引用:
原帖由 Taylor_sweet 於 2021-2-19 10:39 AM 發表

其實我有咁諗 但係覺得自己咁樣好衰
點會衰呀
人不為己 天誅地滅

愛情變了感情

任何人出軌都話自己冇錯,不論男女

快啲性格不合喇 唔好害人
愛自私 自私愛

港女病又發作

搵外援!

引用:
原帖由 Taylor_sweet 於 2021-2-19 10:27 AM 發表

但明顯係hea送 明明暗 ...
男男市場系咁

引用:
原帖由 Taylor_sweet 於 2021-2-19 10:27 AM 發表

但明顯係hea送 明明暗 ...
呢啲臭係只有單方面付出嘅後果喇~

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]