• 瀏覽: 20,213
  • 回覆: 124
  • 追帖: 1
問身邊d男仔frd佢地都話唔鍾意自己女朋友太瘦,話有d肉地先好攬,但係一見到d model、女明星著露腰露腹肌個d相又流晒口水,喺街都係望個d身型好好既女仔,到底邊句先係真....

睇吓去咩場合,係屋企就要肉肉型,不過肉得黎,應有肉既地方有,你明我講乜既
出去玩既見親戚朋友,緊係model型啦

男人中意乳牛,天性

回覆 引用 TOP

男人係鍾意啲肉係心口,而唔係條腰囉

引用:
原帖由 兩滴水 於 2021-2-17 12:49 PM 發表

問身邊d男仔frd佢地都話唔鍾意自己女朋友太瘦,話有d肉地先好攬,但係一見到d model、女明星著露腰露腹肌個d相又流晒口水,喺街都係望個d身型好好既女仔,到底邊句先係真....
model果種瘦係指運動健康身形
港女果種瘦係波平如鏡食唔飽排骨咁
明唔明?

男人要有波有蘿同有小小腹肌,唔係鄭瘦文果種。

男仔有兩個腦, 一個在下面

鐘意肥仔波

臨兵鬥者皆陣列在前
          丸attack 🤗

回覆 引用 TOP

有d女都中意男仔肉肉地

回覆 引用 TOP

提示: 違規內容已被屏蔽
提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 兩滴水 於 2021-2-17 12:49 PM 發表

前提係個樣要夠索

引用:

欣兒係女神

引用:

靚女就係肉肉,樣衰就係肥

回覆 引用 TOP

引用:

現實係…初相識溝佢果時係瘦底

溝惦咗扑埋之後就有肉地

我懷疑d女係咪吸收咗精…華之後就會肥呢?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]