• 瀏覽: 15,553
  • 回覆: 110
  • 追帖: 1
前兩日情人節係街度見到我個女性朋友,咪同佢傾兩句,講下新年快咁
點知佢男朋友一見到我哋傾緊計,就立即衝埋嚟(之前冇見過,不過係朋友IG見過相)
推開我,再鬧我朋友,話佢行開陣佢就搵其他男人傾計
我朋友已經解釋緊只係朋友係街上面撞到傾下計
個男仔就話香港咁大邊有邊易撞到,之後愈講愈激動,仲一巴車咗落我朋友塊面度……
因為勁大聲,加埋我朋友塊面紅晒,條街開始多人望係,我有少少淆底同唔好意思,淨係講咗句都係走先就走咗人……
呢兩日WHATSAPP搵我朋友都冇應,IG又冇更新……係唔係出咗乜事?

熱賣及精選
引用:
原帖由 觸電俠 於 2021-2-17 12:00 PM 發表

前兩日情人節係街度見到我個女性朋友,咪同佢傾兩句,講下新年快咁
點知佢男朋友一見到我哋傾緊計,就立即衝埋嚟(之前冇見過,不過係朋友IG見過相)
個男仔就話香港咁大邊有邊易撞到,之後愈講愈激動,仲一巴車咗落我朋友塊面度……
因為勁大聲,加埋我朋友塊面紅晒,條街開始多人望係,我有少少淆底同唔好意思, ...
我有少少淆底同唔好意思,淨係講咗句都係走先就走咗人……

完全無任何仁義之心可言…

你千其咪認做別人嘅朋友呀!!

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2021-2-17 12:04 PM 發表

一陣比條仔打埋一份,上埋報紙咁點

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2021-2-17 12:04 PM 發表

你諗下成半條街都望住你……以為你係爭人條女

我只諗到成條街嘅人,望住隻鵪鶉調頭走咋~

樓主真係唔X掂,好垃圾,望住女仔比人打

"成半條街望住"

我等video見光 再comment 

引用:
原帖由 觸電俠 於 2021-2-17 12:00 PM 發表

因為勁大聲,加埋我朋友塊面紅晒,條街開始多人望係,我有少少淆底同唔好意思, ...
無圖無片你話乜都得啦!

引用:
原帖由 ttggyyhhnn 於 2021-2-17 01:58 PM 發表

無圖無片你話乜都得啦!
樓主驚到走人,你估佢敢影相?

提示: 違規內容已被屏蔽
身為朋友應該要阻止,而唔係走人。

都係報警好d

如果樓主朋友個男朋友係10級渣,樓主就係20級渣

引用:
原帖由 目中冇人 於 2021-2-17 05:22 PM 發表

如果樓主朋友個男朋友係10級渣,樓主就係20級渣
啱,垃圾嚟

引用:
原帖由 ttggyyhhnn 於 2021-2-17 01:58 PM 發表

無圖無片你話乜都得啦!
冇拍到,係有人拍片之前就走咗

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]