• 瀏覽: 28,673
  • 回覆: 142
  • 追帖: 1
琴日去左老公阿哥屋企拜年,帶埋我個仔去,本身都好地地的,咁佢地都有個仔

佢個仔8歲我個仔就6歲,佢個仔不斷整我個仔,又吱佢又係咁用腳踢佢,過程之中我都有叫佢地唔好玩到咁過份,點知有一下佢個仔真係踢到我個仔跌低到,咁佢就發細蚊仔脾氣推左佢個仔一下,呢個時候佢老婆就走埋黎,一巴星左落我個仔度,話佢郁手郁腳,當然我個仔個陣已經爆喊,佢仲鬧佢喊唔代表你岩架!

呢個時候我抱起我個仔忍唔住窒左佢幾句:明明係你個仔整人在先,你可以講到我個仔唔岩咁既,仲要打佢?
之後佢笑笑口話:我幫你教仔咋,你睇下我個仔幾乖。

我嬲到黑晒面,隔左唔夠10分鐘我就走,我老公走個陣仲同我講佢老婆係咁架,由佢啦。我懷疑我老公都有病?

引用:
原帖由 一路順路 於 2021-2-17 10:36 AM 發表

琴日去左老公阿哥屋企拜年,帶埋我個仔去,本身都好地地的,咁佢地都有個仔

佢個仔8歲我個仔就6歲,佢個仔不斷整我個仔,又吱佢又係咁用腳踢佢,過程之中我都有叫佢地唔好玩到咁過份,點知有一下佢個仔真係踢到我個仔跌低到,咁佢就發細蚊仔脾氣推左佢個仔一下,呢個時候佢老婆就走埋黎,一巴星左落我個仔度,話佢郁手郁腳,當然我個仔個陣已經爆喊,佢仲鬧佢喊唔代表你岩架!

呢個時候我抱起我個仔忍唔住窒左佢 ...
返到屋企,一個月唔踩你老公,睇下佢改唔改?

引用:
原帖由 電梯冰凍的高峰 於 2021-2-17 11:44 AM 發表

返到屋企,一個月唔踩你老公,睇下佢改唔改?
拒覺得好少事

回覆 引用 TOP

被打要報警驗傷

引用:
原帖由 chowcn 於 2021-2-17 12:40 PM 發表

被打要報警驗傷
報警仲驚啦

提示: 違規內容已被屏蔽
及時報警

回覆 引用 TOP

支持報警

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 derrickt 於 2021-2-17 03:24 PM 發表

應該即時禮尚往來, 一大巴星翻佢個仔度, 話不打不相識, 幫緊佢教仔呀 !🧒🏻💥😤😩
我真係想 佢見到我個仔俾佢老母星完 仲要偷偷地笑

重作

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 一路順路 於 2021-2-17 10:36 AM 發表

呢個時候我抱起我個仔忍唔住窒左佢 ...
你老公冇撚用

呢d咁既親戚,以後唔好見喇。

同人教仔, 都唔咪一巴星埋去la,
父母咩作風, 就會反映係小朋友身上,
不過而家好多父母都冇咩身教

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]