• 瀏覽: 3,286
  • 回覆: 41
  • 追帖: 1
近排新年 食肥左好多 之後經過朋友介紹認識左一隻日本既瘦生產品 我買左糖身糖同瘦身果汁 效果真係好正 瘦左9磅多 而且冇副作用 大家真係要去買黎試下!

熱賣及精選
隻產品成分純天然 上過好多日本美容雜誌

回覆 引用 TOP

提示: 違規內容已被屏蔽
熄燈,鎖門,爆大鑊
提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2021-2-17 10:39 AM 發表

旁門左道

就算減到都係傷身

垃圾產品俾啲垃圾人用

其實正正經經做運動同埋節食真係咁難
咁又冇傷身喎🤔🤔我同身邊朋友食左好耐都冇事 亦冇啲咩副作用🤔事實又真係減到😂

引用:
原帖由 nicepa8 於 2021-2-17 05:34 PM 發表

又係條月巴臭x獨天使雞,DLLM

想減肥靠節食唔會長久,做多d運動加健康飲食先見效
有時候女人就系甘 你唔明🤣🤣🤣🤣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 超級失控的P圖 於 2021-2-17 07:46 PM 發表

咁又冇傷身喎🤔🤔我同身邊朋友食左好耐都冇事 亦冇啲咩副作用🤔事實又真係減到😂
點樣減到?

咩原理?

成份係啲乜?

點樣無副作用?

有無俾醫生檢查過?

其實淪落到要喺討論區賣廣告

都知道嗰隻野十分之無生意

肯定係伏

熄燈,鎖門,爆大鑊
引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2021-2-17 07:51 PM 發表

點樣減到?

咩原理?

成份係啲乜?

點樣無副作用?

有無俾醫生檢查過?

其實淪落到要喺討論區賣廣告

都知道嗰隻野十分之無生意

肯定係伏
首先 我自己冇賣呢隻產品 我純粹分享🤣
我知道咁多野 我就用賣家身份講個原理 唔駛你問我自己都會講 要sell野唔會求其打個幾句🤣
其次 你自己冇接觸過呢隻產品就話係伏 你係醫生?
純粹一個分享都可以比人話垃圾話sell野 好建議你檢視自己個人品發言有冇問題🤣🤣🤣

引用:
原帖由 超級失控的P圖 於 2021-2-17 08:12 PM 發表

首先 我自己冇賣呢隻產品 我純粹分享🤣
我知道咁多野 我就用賣家身份講個原理 唔駛你問我自己都會講 要sell野唔會求其打個幾句🤣
其次 你自己冇接觸過呢隻產品就話係伏 你係醫生?
純粹一個分享都可以比人話垃圾話sell野 好建議你檢視自己個人品發言有冇問題🤣🤣🤣
你連成份、原理都up唔出,就推介人用

你保證無副作用

但你連佢咩成份咩原理都唔清楚喎

你點保證

有事你負責

熄燈,鎖門,爆大鑊
引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2021-2-17 10:28 PM 發表

你連成份、原理都up唔出,就推介人用

你保證無副作用

但你連佢咩成份咩原理都唔清楚喎

你點保證

有事你負責
先生 成份我一早講左系純天然 所以先話無副作用
另外食完有事你覺得日本美容雜誌會登?還是你唔知日本美容文化?日本唔係比錢買廣告就可以上雜誌嫁!仲有純粹一個分享 我一蚊雞都無收過嫁 我純粹想比有興趣既人自己去試下 家陣我收左錢?搞清楚情況先好插 唔好沖出黎7😂😂

引用:
原帖由 超級失控的P圖 於 2021-2-17 10:37 PM 發表

先生 成份我一早講左系純天然 所以先話無副作用
另外食完有事你覺得日本美容雜誌會登?還是你唔知日本美容文化?日本唔係比錢買廣告就可以上雜誌嫁!仲有純粹一個分享 我一蚊雞都無收過嫁 我純粹想比有興趣既人自己去試下 家陣我收左錢?搞清楚情況先好插 唔好沖出黎7😂😂
乜嘢純天然?

即係啲乜嘢?

另外,雜誌啲嘢都好信?寫嘅人有無啲咩專業資格?

熄燈,鎖門,爆大鑊
引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2021-2-17 10:45 PM 發表

乜嘢純天然?

即係啲乜嘢?

另外,雜誌啲嘢都好信?寫嘅人有無啲咩專業資格?
純天然都唔知咩意思 我建議你去讀反書😂😂
另外日本美容雜誌既認可資格你都唔知 你去查下先出黎講野 😂😂

引用:
原帖由 超級失控的P圖 於 2021-2-17 10:48 PM 發表

純天然都唔知咩意思 我建議你去讀反書😂😂
另外日本美容雜誌既認可資格你都唔知 你去查下先出黎講野 😂😂
我係質問你佢裡面乜嘢成份

純咩天然?

即係有啲乜嘢?

你講唔出?

熄燈,鎖門,爆大鑊
引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2021-2-17 10:50 PM 發表

純咩天然?

即係有啲乜嘢?

你講唔出?
質問?你呢加有食過?你憑乜質問😂😂

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2021-2-17 10:50 PM 發表

純咩天然?

即係有啲乜嘢?

你講唔出?
我覺得理你好浪費我時間😂😂你慢慢繼續個個post都衝出去7😂😂應該好多人想睇笑話

主題標籤 #瘦身
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]