• 瀏覽: 1,509
  • 回覆: 21
  • 追帖: 1
老實講真係好無辜,雖然係近兩個月成日同朋友出去有時唔記得報告,但佢就一口咬定我有同第二個女仔,誤信啲謠言,最後我被分左手,一個月了,我好傷心,雖然我唔止因此咁而分...
不過我隔左一個月無騷擾佢(係分手後第一個禮拜去佢樓下挽留但不果),今日情人節,好想揾佢,亦都證明俾佢睇我無任何女仔.但為左唔想俾壓力佢令我更加討厭,我無揾,我想揾番佢但我覺得需要經歷比較漫長嘅重新建立。但今日無揾佢我真係好辛苦,有啲後悔。大家覺得點🙁

熱賣及精選
求解

引用:
原帖由 巴士自信的碼頭 於 2021-2-15 03:45 AM 發表

求解
點樣誤會法?
如果真係鐘意既話,就真係要極力挽回了,如果時間耐左,感情就轉淡,乜都冇機會。
正所謂起碼你努力過盡力過,如果唔係就幾後悔同心痛都冇用

引用:
原帖由 xyuli 於 2021-2-15 08:08 AM 發表

點樣誤會法?
如果真係鐘意既話,就真係要極力挽回了,如果時間耐左,感情就轉淡,乜都冇機會。
正所謂起碼你努力過盡力過,如果唔係就幾後悔同心痛都冇用
因為佢問我某啲同事,有啲同事同佢講話我有個拍咗幾年拖嘅女仔~~但果個女仔係我同佢一齊之前四五個前已經散咗,但佢好似覺得我係一腳踏兩船果隻...

我想問,尋日如果我有約佢,係咪係一個好嘅機會去證明自己嘅清白😿?如果過左呢個機會,我仲可以點做?PS佢封鎖晒我所有社交嘅嘢,我得番line可以用😿

引用:
原帖由 巴士自信的碼頭 於 2021-2-15 10:54 AM 發表

因為佢問我某啲同事,有啲同事同佢講話我有個拍咗幾年拖嘅女仔~~但果個女仔係我同佢一齊之前四五個前已經散咗,但佢好似覺得我係一腳踏兩船果隻...

我想問,尋日如果我有約佢,係咪係一個好嘅機會去證明自己嘅清白😿?如果過左呢個機會,我仲可以點做?PS佢封鎖晒我所有社交嘅嘢,我得番line可以用😿
四五個月前

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 巴士自信的碼頭 於 2021-2-15 10:54 AM 發表

如果真係因誤會而分手,就當然要澄清呀
一定要揾番啊,幾辛苦都好,如果唔係個心一直up住up住
佢block剩你line,我反而建議你用最原始既方式 - send msg俾佢,因佢唔可以拒收。
你就可在msg裡講,第一你唔block我住,同佢講點樣點樣。。。
同埋又唔好瘋狂咁炸佢,先來一兩個msg,如果太多既話佢會反感

引用:
原帖由 巴士自信的碼頭 於 2021-2-14 11:32 PM 發表

老實講真係好無辜,雖然係近兩個月成日同朋友出去有時唔記得報告,但佢就一口咬定我有同第二個女仔,誤信啲謠言,最後我被分左手,一個月了,我好傷心,雖然我唔止因此咁而分...
不過我隔左一個月無騷擾佢(係分手後第一個禮拜去佢樓下挽留但不果),今日情人節,好想揾佢,亦都證明俾佢睇我無任何女仔.但為左唔想俾壓力佢令我更加討厭,我無揾,我想揾番佢但我覺得需要經歷比較漫長嘅重新建立。但今日無揾佢我真係好辛苦,有 ...
你竟然可以一個月唔搵佢

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 xyuli 於 2021-2-15 02:27 PM 發表

如果真係因誤會而分手,就當然要澄清呀
一定要揾番啊,幾辛苦都好,如果唔係個心一直up住up住
佢block剩你line,我反而建議你用最原始既方式 - send msg俾佢,因佢唔可以拒收。
你就可在msg裡講,第一你唔block我住,同佢講點樣點樣。。。
同埋又唔好瘋狂咁炸佢,先來一兩個msg,如果太多既話佢會反感
好多謝你啊,唔係我都企左嚮度唔知點做😿😿尋日無揾佢係驚佢反感😿因為幾日前先寄過禮物俾佢😿😿不過尋日唔揾,真係好驚佢覺得我同第二個😞😞

引用:
原帖由 紂王馬 於 2021-2-15 03:55 PM 發表

你竟然可以一個月唔搵佢
因為佢blocked晒我,又無再應我,睇番一啲人教,你唔揾佢係讓時間減輕嬲惱😿同埋,我幾日前送情人節禮物佢都無反應😿

我最驚嘅係,自己好似晒咗情人節嘅機會去還自己一個清白😔

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 巴士自信的碼頭 於 2021-2-15 05:53 PM 發表

因為佢blocked晒我,又無再應我,睇番一啲人教,你唔揾佢係讓時間減輕嬲惱😿同埋,我幾日前送情人節禮物佢都無反應😿
block晒你所以你就唔搵佢。
正面諗你好理智。
負面諗你可能都唔係好愛佢。可有可無?

引用:
原帖由 巴士自信的碼頭 於 2021-2-15 05:50 PM 發表

好多謝你啊,唔係我都企左嚮度唔知點做😿😿尋日無揾佢係驚佢反感😿因為幾日前先寄過禮物俾佢😿😿不過尋日唔揾,真係好驚佢覺得我同第二個😞😞
你send左俾佢,相信佢都係唔會覆,但唯有希望感動佢同俾佢知你既心意。。。相信你知佢返工既地點或住喺邊吧。。。可以既話找兩三日喺佢樓下等佢放工,嘗試下同佢講,不過要慢慢來,唔好push
試過而後悔總好過未試而後悔,盡量唔好俾自己後悔

引用:
原帖由 紂王馬 於 2021-2-15 06:14 PM 發表

block晒你所以你就唔搵佢。
正面諗你好理智。
負面諗你可能都唔係好愛佢。可有可無?
佢blocked晒我,我係有從幾個途徑msg佢,用另一個電話號碼,同埋分左手一星期,我果日去左佢屋企樓下同佢傾過😿我愛佢,但同事亦明白有啲嘢急都急唔黎😿😿

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 xyuli 於 2021-2-15 06:17 PM 發表

你send左俾佢,相信佢都係唔會覆,但唯有希望感動佢同俾佢知你既心意。。。相信你知佢返工既地點或住喺邊吧。。。可以既話找兩三日喺佢樓下等佢放工,嘗試下同佢講,不過要慢慢來,唔好push
試過而後悔總好過未試而後悔,盡量唔好俾自己後悔
嗯嗯分左手一星期嘅時候曾經去過佢樓下😿😿情人節前寄過禮物去佢公司😿只係無反應😿😿我而家真係好後悔好後悔點解自己無響情人節當日揾佢😿

請教c姐/兄,我有咩辦法可以再度澄清,之後我可以點做好😿😿我哋有無common fd😿

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]