• 瀏覽: 5,604
  • 回覆: 52
  • 追帖: 3
因性格不合 和平分手真係可以做返朋友?

熱賣及精選
多餘啦。女人好現實,對你冇期望?睬多你一句都儍呀。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 十分矮v_v 於 2021-2-14 04:14 AM 發表

你有冇諗過,分手做要扮朋友,你知唔知個對方有幾辛苦啦?放過別人啦

引用:
原帖由 樓下小美媚 於 2021-2-14 10:10 AM 發表

你有冇諗過,分手做要扮朋友,你知唔知個對方有幾辛苦啦?放過別人啦
其實調返轉 我係被分 我好辛苦 我唔明點解佢可以無野 放低曬 但我真係好辛苦

引用:
原帖由 十分矮v_v 於 2021-2-14 10:23 AM 發表

其實調返轉 我係被分 我好辛苦 我唔明點解佢可以無野 放低曬 但我真係好辛苦
今你應該尊重佢決定,不拖泥帶水,等你可以重新出發

引用:
原帖由 樓下小美媚 於 2021-2-14 12:07 PM 發表

今你應該尊重佢決定,不拖泥帶水,等你可以重新出發
我好尊重佢 自己一直都知呢個人唔岩我 講過分手 佢搵返我 我最近仲同佢講完我感受 佢話可能我睇唔開啦 佢仲要keep住send相比我 佢同佢D前度都係做返朋友

引用:
原帖由 十分矮v_v 於 2021-2-14 04:14 AM 發表

生意唔成仁義喺,點解唔得做朋友。

引用:
原帖由 出入勁師姐 於 2021-2-14 03:18 PM 發表

生意唔成仁義喺,點解唔得做朋友。
人地無諗住復合
但我因為佢既事可以令自己情緒受影響

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 十分矮v_v 於 2021-2-14 10:23 AM 發表

身同感受。。。也是被分,當初輕鬆答應,之後後悔莫及,到挽回的時候已經太遲了。。。過了半年以為放低了,點知喺街見到佢已拖住第個,個心又痛到依家

引用:
原帖由 十分矮v_v 於 2021-2-14 12:14 PM 發表

我好尊重佢 自己一直都知呢個人唔岩我 講過分手 佢搵返我 我最近仲同佢講完我感受 佢話可能我睇唔開啦 佢仲要keep住send相比我 佢同佢D前度都係做返朋友
你辛苦係因為被逼接受。
唔啱,分手,佢揾返你。
唔啱,分手,逼你收相。
唔啱,分手,逼做朋友。
佢講得出 啲 前度,即係佢慣用技倆啦。
拒絕佢,做自己。唔接受唔接受嘅嘢。

生有時
死有時
相聚有時
別離有時
安好
勿念
引用:
原帖由 xyuli 於 2021-2-15 01:50 AM 發表

身同感受。。。也是被分,當初輕鬆答應,之後後悔莫及,到挽回的時候已經太遲了。。。過了半年以為放低了,點知喺街見到佢已拖住第個,個心又痛到依家
呢個畫面好尷尬
你係男定女?
因為我係女 分開左差唔多2個月 頭1個月仲keep住朋友咁send whatapp,我仲以為會有復合機會 早排同佢講曬我感受 佢回應係無諗住復合 呢排我先狂失眠 會諗情人節佢同邊個過 只可以講我自己活該

引用:
原帖由 不基含情的妹頭 於 2021-2-15 07:10 AM 發表

你辛苦係因為被逼接受。
唔啱,分手,佢揾返你。
唔啱,分手,逼你收相。
唔啱,分手,逼做朋友。
佢講得出 啲 前度,即係佢慣用技倆啦。
拒絕佢,做自己。唔接受唔接受嘅嘢。
認同
但我會好唔開心 因為曾經咁死心塌地去愛一個人
以為可以同呢個人終老 分手原因係思想差距太遠
因為愛無止境地包容 而佢就得寸進尺

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 十分矮v_v 於 2021-2-15 10:31 AM 發表

呢個畫面好尷尬
你係男定女?
因為我係女 分開左差唔多2個月 頭1個月仲keep住朋友咁send whatapp,我仲以為會有復合機會 早排同佢講曬我感受 佢回應係無諗住復合 呢排我先狂失眠 會諗情人節佢同邊個過 只可以講我自己活該
我係男,本身分左超過半年,好不容易過左
1一2個月先可消化,點知喺佢住嗰區見到佢,不過佢當時見唔到我,喺佢地既後面睇住佢地拖手,心又再痛痛到快裂開。本身同佢已冇乜wtsapp,但過兩日忍唔wtsapp佢,祝福佢同向佢道歉之前一直對佢唔夠好,個心先叫好左d,但睇到佢回覆,已知佢已完全放下。。。心都死。。。祝福係假,心痛再是真

引用:
原帖由 xyuli 於 2021-2-15 02:00 PM 發表

我係男,本身分左超過半年,好不容易過左
1一2個月先可消化,點知喺佢住嗰區見到佢,不過佢當時見唔到我,喺佢地既後面睇住佢地拖手,心又再痛痛到快裂開。本身同佢已冇乜wtsapp,但過兩日忍唔wtsapp佢,祝福佢同向佢道歉之前一直對佢唔夠好,個心先叫好左d,但睇到佢回覆,已知佢已完全放下。。。心都死。。。祝福係假,心痛再是真
我明你感受
所謂祝福都係假 我祝福我前任 希望佢都可以祝福返我 佢無 我都唔需要佢祝福 我一定會搵到個對我更好的人
前面會有個更好既女仔等緊你💪

引用:
原帖由 十分矮v_v 於 2021-2-15 03:28 PM 發表

我明你感受
所謂祝福都係假 我祝福我前任 希望佢都可以祝福返我 佢無 我都唔需要佢祝福 我一定會搵到個對我更好的人
前面會有個更好既女仔等緊你💪
唉,晤了,年紀都唔細了,本身認定佢係結婚對象,諗住未分手前喺上年12月同佢求緍,點知。。。因為一直都係佢愛我多過我愛佢,所以從未想過佢會離開,加上工作既關係難接觸女性,所以都好難揾了。。。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]