• 瀏覽: 1,941
  • 回覆: 14
  • 追帖: 1
成日聽叫人生隊球隊以為係講笑、誇張既講法,不過原來我有個親戚真係好生得,佢嫁左去外國之後,生左7個小朋友,見有d frd生3個都嗌晒救命,話好難湊,又話生到鬆晒,好易尿滲,佢仲要生7個,咪唔止滲咁簡單

係唔係人工受孕多胞胎,定自然生,每兩三年生一個?

回覆 引用 TOP

哇生七個真係好西利, 我生個大碼B, 盆底肌已經鬆弛得好西利...

回覆 引用 TOP

又唔好咁樣比 
好多人生1-2個 or 年紀大左都易鬆弛既
做多d提肛運動lo

我有fd仲利害, 佢老豆老母生左9個女(因為想追個仔),最後佢老豆聚左個二奶,
二奶生到第二個就係仔, total屋企有13個(12女1男)

引用:
原帖由 yumi. 於 2021-2-9 12:40 PM 發表

成日聽叫人生隊球隊以為係講笑、誇張既講法,不過原來我有個親戚真係好生得,佢嫁左去外國之後,生左7個小朋友,見有d frd生3個都嗌晒救命,話好難湊,又話生到鬆晒,好易尿滲,佢仲要生7個,咪唔止滲咁簡單
可以開刀生,而且同一條疤痕⋯其實只係4吋左右,之後去疤貼 唔多覺,重可以比堅利添…

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yumi. 於 2021-2-9 12:40 發表

生到咁多都唔扑啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 matthew1999 於 2021-2-10 13:25 發表

我有fd仲利害, 佢老豆老母生左9個女(因為想追個仔),最後佢老豆聚左個二奶,
二奶生到第二個就係仔, total屋企有13個(12女1男)
跟住個仔畀大婆殺

回覆 引用 TOP

冇問題吖,自己決定自己承擔,我還會很欣賞佢,因為真的不易。但如果佢埋怨湊仔好辛苦呀,不夠錢生活呀,要政府接濟呀之類的說話,我就會好鄙視佢!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 matthew1999 於 2021-2-10 01:25 PM 發表

你朋友是男是女?

引用:
原帖由 黃昏默默 於 2021-2-10 10:53 AM 發表

又唔好咁樣比 
好多人生1-2個 or 年紀大左都易鬆弛既
做多d提肛運動lo
但係聽人講提肛運動好慢,我親戚生成7個,佢應該做幾多提肛運動都冇用

引用:
原帖由 matthew1999 於 2021-2-10 01:25 PM 發表

好誇張

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 另一個天堂 於 2021-2-11 09:34 AM 發表

你朋友是男是女?
我個fd係六妹

回覆 引用 TOP

過幾年, 球隊變軍隊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yumi. 於 2021-2-11 11:42 AM 發表

但係聽人講提肛運動好慢,我親戚生成7個,佢應該做幾多提肛運動都冇用
我有配合埋BTL emsxxxx既佢做半個鐘就好似做左成萬下提肛運動咁比起只做提肛運動 係會快見效d

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]