• 瀏覽: 2,982
  • 回覆: 13
皮膚缺水有咩好用推介?

熱賣及精選
引用:
原帖由 nobuko 於 2021-2-7 11:47 AM 發表

皮膚缺水有咩好用推介?
我之前都係咁, 試左COVERMARK SERUM+CREAM好左勁多

引用:
原帖由 larondas 於 2021-2-7 11:48 AM 發表

我之前都係咁, 試左COVERMARK SERUM+CREAM好左勁多
枝Serum好用呀?

引用:
原帖由 nobuko 於 2021-2-7 11:49 AM 發表

枝Serum好用呀?
Yesyes, 修復肌底外,仲有加持作用, 令到個cream加倍保濕呀

covermark真係特別多打手

引用:
原帖由 路邊灰湯圓 於 2021-2-7 02:35 PM 發表

covermark真係特別多打手
發覺好多人推呢支野

引用:
原帖由 小肥連 於 2021-2-11 10:59 PM 發表

發覺好多人推呢支野
來來去去都係果幾個互扯貓尾, 係唔同討論區都見到類似既情況,
以前都會買下covermark既野, 睇得多呢d post開始對呢個牌子好反感

引用:
原帖由 路邊灰湯圓 於 2021-2-11 11:15 PM 發表

來來去去都係果幾個互扯貓尾, 係唔同討論區都見到類似既情況,
以前都會買下covermark既野, 睇得多呢d post開始對呢個牌子好反感
冇辦法人哋收咗廣告費一定要做嘢

其實我都想講好耐,呢個品牌而家越嚟越衰落

目前為止我用過嘅精華之中,保濕效果最好嘅 我覺得都係clarins嘅double serum
而且用佢又可以淡埋紋同均勻膚色,唔駛搽幾百樣野係塊面 夠曬方便!

缺水真係要用Clarins嘅double serum

引用:
原帖由 黑佐 於 2021-3-18 04:51 PM 發表

缺水真係要用Clarins嘅double serum
係啊 我都好鐘意用double serum,水mix油嘅質地岩岩好幫手鎖到水,等皮膚啲水分冇咁容易蒸發架!

面膜加緊敷

化妝前敷面膜先

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]