• 瀏覽: 40,049
  • 回覆: 266
  • 追帖: 2
個女仔係同事介紹,之前同事同佢女朋友拉埋我同個女仔一齊去行山,做到我諗大家都知乜事。
行完山同事同佢女朋友又走先,咁我送個女仔返屋企啦,個女仔又同我講,冇得堂食不如賣外賣上佢度食,話驚我返屋企先食會餓。
咁之後我諗大家都知乜事。
咁同佢拍咗拖一個月左右,佢時不時都話佢後生嗰時比人呃,好唔開心,希望我唔好介意,咁我都知邊個人冇過去呀,人生流流長總會遇幾個人渣。
點知有日佢同我講,呢個星期六日要接個仔返屋企住兩日,呢兩日唔方便上去佢度。
我當場突咗突,以為自己聽錯,仲問佢係唔係佢個仔。
如果佢個仔已經2歲幾,平時都放係佢老母屋企,有時會接返嚟,佢仲以為我同事有同我講,咁我當時就冇出聲。咁返到公司,我同個同事講,點解介紹個有仔嘅女人比我,個同事覺得冇問題不得止,仲要同我講「如果因為人哋有仔你就唔要人,你真係好冇道德」
呢個同事真係冇朋友,佢擺明玩9我,問題係條女應該點處理好?

引用:
原帖由 黃金時間 於 2021-2-5 11:26 AM 發表
個女仔係同事介紹,之前同事同佢女朋友拉埋我同個女仔一齊去行山,做到我諗大家都知乜事。
行完山同事同佢女朋友又走先,咁我送個女仔返屋企啦,個女仔又同我講,冇得堂食不如賣外賣上佢度食,話驚我返屋企先食會餓。
咁同佢拍咗拖一個月左右,佢時不時都話佢後生嗰時比人呃,好唔開心,希望我唔好介意,咁我都知邊個人冇過去呀,人生流流長總會遇幾個人渣。
點知有日佢同我講,呢個星期六日 ...
你同事係咪on9,咁大件事唔一早講清楚,呢啲人遲早冼你一鑊

引用:
原帖由 床下底種蕃薯 於 2021-2-5 11:32 AM 發表

你同事係咪on9,咁大件事唔一早講清楚,呢啲人遲早冼你一鑊
我覺得,呢啲真係冇朋友做

引用:
原帖由 黃金時間 於 2021-2-5 11:26 AM 發表
用下腦啦,你係愛條女既佢有廿幾個仔女都愛架啦

引用:
原帖由 印度凸警 於 2021-2-5 11:39 AM 發表

用下腦啦,你係愛條女既佢有廿幾個仔女都愛架啦
個仔唔係我我又點愛呢?

如果行一次山, 行完上佢家吃外賣, 然後上埋床,
佢可能唔止一個仔

引用:
原帖由 tearstream 於 2021-2-5 12:00 PM 發表
如果行一次山, 行完上佢家吃外賣, 然後上埋床,
佢可能唔止一個仔
x2

引用:
原帖由 黃金時間 於 2021-2-5 11:49 AM 發表

個仔唔係我我又點愛呢?
咁咪代表你唔愛囉

0趙完先至飛囉, 仲要影埋相俾佢條仔

個女人都有講俾你聽佢係人母,冇呃你,你唔接受咪離場囉。緣份好難講,有啲人真係唔介意,條女又識照顧人,又識煮又識做,又睇得,小朋友又乖,可以係好完美結果。

你同事擺明玩9你

引用:
坦白同佢講,咪拖人。
不過個仔得2歳幾,點後生俾人呃?佢而家好老??

引用:
恭喜閣下已中了天鮮局~

引用:
官陰宋紙…

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]