• 瀏覽: 9,279
  • 回覆: 113
  • 追帖: 2
我30,一個36歲嘅大叔,直播識緊,傾嚟傾去產生了感情。 我都做了一名主播,大叔開始捧我。 為此費咗唔少心血。 當時它老婆正懷著二胎,雖然係異地,但係感覺好甜嘅。 我都係性格偏執,離咗一次婚,見到嗰個男嘅都冇感覺冇咁上心,唯獨對佢,佢對我嘅好,令我對佢有咗好感,有了愛。 就這樣,我哋走到了一起。 我問過佢會唔會離婚同我結婚,佢話唔會嘅,佢愛佢老婆,都要我,但係唔會離婚。 疫情期間,佢老婆發現咗呢件事情,可是我沒有辦法放下,我繼續同大叔交往,都全然不顧佢老婆同佢吵鬧,就這樣磕磕碰碰吵吵鬧鬧一年又過去了,期間,我仲去埋大叔工作嘅嗰度兩次,當然係孭住佢老婆嘅。 大叔嘅意思係我同佢老婆並存,邊個都唔放手。 但係佢老婆嘅意思好清楚,不可能。 一係佢喺,一係我在。 不可能兩者。 我哋不止係感情,仲諗緊以後嘅事業先,我好糾結,要不要繼續咁。 我係個壞女人嘛? 我乜都唔求,人生有這樣,離婚10年有好冷漠。

熱賣及精選
引用:
原帖由 冬寒芳香的筍盤 於 2021-2-3 10:26 AM 發表

我30,一個36歲嘅大叔,直播識緊,傾嚟傾去產生了感情。 我都做了一名主播,大叔開始捧我。 為此費咗唔少心血。 當時它老婆正懷著二胎,雖然係異地,但係感覺好甜嘅。 我都係性格偏執,離咗一次婚,見到嗰個男嘅都冇感覺冇咁上心,唯獨對佢,佢對我嘅好,令我對佢有咗好感,有了愛。 就這樣,我哋走到了一起。 我問過佢會唔會離婚同我結婚,佢話唔會嘅,佢愛佢老婆,都要我,但係唔會離婚。 疫情期間,佢老婆發現咗呢件 ...
糾結個屁咩,明知錯都做,30歲人仲傻下傻下

無限延伸,假設...
...妳係正印,依家多左個小三爭老公,妳會點?
...妳同時有另外一個男人,已婚男會唔會接受?

問心無愧就得

引用:
原帖由 li682351 於 2021-2-3 03:29 PM 發表

問心無愧就得
都唔可以話冇愧。

引用:
原帖由 冬寒芳香的筍盤 於 2021-2-3 10:26 AM 發表

我30,一個36歲嘅大叔,直播識緊,傾嚟傾去產生了感情。 我都做了一名主播,大叔開始捧我。 為此費咗唔少心血。 當時它老婆正懷著二胎,雖然係異地,但係感覺好甜嘅。 我都係性格偏執,離咗一次婚,見到嗰個男嘅都冇感覺冇咁上心,唯獨對佢,佢對我嘅好,令我對佢有咗好感,有了愛。 就這樣,我哋走到了一起。 我問過佢會唔會離婚同我結婚,佢話唔會嘅,佢愛佢老婆,都要我,但係唔會離婚。 疫情期間,佢老婆發現咗呢件 ...
唔到你揀。
大叔同佢老婆經已決定好,
只係你唔可以無左大叔,大叔唔會唔可以無左你。

生有時
死有時
相聚有時
別離有時
安好
勿念
別做小三,還是做自己吧!

分手啦唔好做小三啦,除非大叔離婚,你哋再喺一齊啦

12月係男人,2月份變成女人🤣🤣

它老婆知道嗎?
為何用它字,不用他字

玩得開心咪得囉,理咁尻多做咩

基路難行

賤貨

引用:
原帖由 不基含情的妹頭 於 2021-2-3 03:46 PM 發表

唔到你揀。
大叔同佢老婆經已決定好,
只係你唔可以無左大叔,大叔唔會唔可以無左你。
呢D煩膠帖 你都回

臨兵鬥者皆陣列在前
          丸attack 🤗
引用:
原帖由 tfortest 於 2021-2-3 06:01 PM 發表

呢D煩膠帖 你都回
再唔回連膠都無。

生有時
死有時
相聚有時
別離有時
安好
勿念
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]