• 瀏覽: 1,945
  • 回覆: 12
開學就即停課成個月,停幾次,真正返都冇兩個月,
Zoon  10-20分鐘 一個月得果3次度,老師就正,糧照出,放長假,班幼兒都吾知點搞,得留家中,學條毛咩😥

大家點搞,學野會勁受影響

熱賣及精選
淨係得一個月3次zoom? 無其他?

引用:
原帖由 海瀨11號 於 2021-1-29 12:04 AM 發表

淨係得一個月3次zoom? 無其他?
發左D vider,功課咁,真難搞

全港小朋友都同一情況啦,傳統幼小教學模式無哂,小朋友難以適應 絶對影響深遠。

送返大陸讀書囉

引用:
原帖由 李私煙 於 2021-2-1 02:26 PM 發表

送返大陸讀書囉
你咁鐘意大陸,、留香港咩原因?

引用:
原帖由 袋中奇西瓜 於 2021-1-28 11:39 PM 發表

Zoon  10-20分鐘 一個月得果3次度,老師就正,糧照出,放長假,班幼兒都吾知點搞,得留家中,學條毛咩😥

疫情嚴重大家都不想的,包容一下吧!

上Zoom根本學唔到嘢!

戥啲小朋友慘真係唔知點適應?

引用:
原帖由 袋中奇西瓜 於 2021-1-28 11:39 PM 發表

根本 K 班學咩唔係重點,重點係學群體生活,待人接物,而家全無。

引用:
原帖由 精明投資者 於 2021-2-6 10:23 AM 發表

根本 K 班學咩唔係重點,重點係學群體生活,待人接物,而家全無。
同意🤔好大深遠影響

引用:
原帖由 袋中奇西瓜 於 2021-2-6 11:42 AM 發表

同意🤔好大深遠影響
咪攪到而家 d 細蚊愈來愈冇自信,懶得講野表達傾向自閉,只掛住睇手機,情緒問題易發脾4.

引用:
原帖由 精明投資者 於 2021-2-6 03:28 PM 發表

咪攪到而家 d 細蚊愈來愈冇自信,懶得講野表達傾向自閉,只掛住睇手機,情緒問題易發脾4.
唉,難搞,搞家長好大壓力

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]